Scroll

24 jaar digitale ervaring

Wij opereren sinds 2000 op het snijvlak van twee werelden: digitale technologie en de maakindustrie. Deze werelden liggen gevoelsmatig misschien ver uit elkaar, maar gaan in de praktijk perfect samen. Dat blijkt ook uit alle projecten en jarenlange partnerships. Dit doen we op deze manier van samenwerken waar wij in geloven.

Ons enthousiasme voor de maakindustrie en groothandels is niet zo gek, aangezien ons kantoor wordt omgeven door toonaangevende maakbedrijven. Deze spelen een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Wij bundelen actief onze krachten met onze branchegenoten om de Nederlandse maakindustrie te versterken.

Onderdeel van een groter geheel

In 2021 fuseerden we met Perplex. Zo verdubbelden we onszelf naar 89 specialisten. Beide merken houden hun eigen identiteit en marktfocus, maar samen hebben we meer slagkracht op onderwerpen als:

  • Performance
  • Security
  • Compliancy
  • Innovatie
  • Academy
Anton
Digital marketeer
Robbin
Digital marketeer
Anique
HR medewerker
Merijn
Developer
Leroy
Developer
Loek
Recruiter

Met deze mooie bedrijven werken we samen

Certificeringen

Wij werken met Microsoft technologieën en tools, zoals Kentico Xperience, Umbraco en Ucommerce. Onze specialisten voelen zich daarin thuis, daarom mogen we de nodige certificeringen achter onze naam vermelden.

Contact

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op met Marco, hij denkt graag met je mee!