Scroll

Wij geloven in deze manier van samenwerken

Dit gebeurt er als je besluit om met ons samen te werken

 • Je wordt gekoppeld aan één van onze teams 
 • Je hebt één aanspreekpunt
 • Je krijgt toegang tot de backlog en digitale communicatie
 • We starten met een kick-off met het hele team
 • We werken in sprints van 2 weken - met jou erbij

"Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn"

"Een verademing om met Frontis te mogen samenwerken. Stuk voor stuk vakmensen die echt weten waar ze mee bezig zijn. En Frontis is, in tegenstelling tot andere partijen, klaar voor de toekomst!"

 Erwin Heythuysen
Erwin Heythuysen Administratie | ICT bij Saniceve

Wij werken voor de maakindustrie en groothandels

Wij opereren sinds 2000 op het snijvlak van twee werelden: digitale technologie en de maakindustrie. Deze werelden liggen gevoelsmatig misschien ver uit elkaar, maar gaan in de praktijk perfect samen. Dat blijkt ook uit alle projecten en jarenlange partnerships, die voortkomen uit een heldere filosofie: 

 • 100% marktfocus op de maakindustrie en groothandels
  Al jarenlang werken wij voor de maakindustrie en groothandels. Niet zo gek, aangezien ons kantoor wordt omgeven door toonaangevende maakbedrijven die een belangrijke rol spelen in de Nederlandse economie. Wij bundelen actief onze krachten met onze branchegenoten om de Nederlandse maakindustrie te versterken.

 • We toetsen wat we maken
  We stemmen onze techniek af op de eindgebruikers, betrekken collega’s en klanten vroeg in onze processen en toetsen alles wat we maken. Op die manier houden we altijd rekening met de gebruikerservaring en effectiviteit van hetgeen we ontwikkelen en vermarkten.

 • Een stabiel team met een vast aanspreekpunt
  Verloop in het team waarmee je samenwerkt, is niet fijn. Wij doen er alles aan om verloop te beperken. Daarom werk je bij ons altijd met vertrouwde gezichten. Voor jouw idee: er zijn al 18 mensen meer dan 5 jaar in dienst! En gemiddeld zijn alle 42 medewerkers al 5,76 jaar in dienst.

  Onze teams zijn er klaar voor! Is jouw team dat ook? 

 • Lange termijn partnerships van 5+ jaar
  Onze samenwerking eindigt niet bij de oplevering van een project. Integendeel, het markeert de start van een langdurige partnership. Onze succesvolste partnerships zijn de samenwerkingen van 5+ jaar. 

 • 24 jaar aan kennis en ervaring
  Sinds 2000 helpen we de maakindustrie en groothandels met digitale oplossingen. Dat levert veel specifieke branchekennis op. Maar bij elk project kijken wij wel naar wat nodig is: wat pakken wij bij Frontis op, wat doen jullie zelf en welke kennis dragen wij over?

 • Wij zijn jouw collega’s
  De product owner en marketeer(s) krijgen een werkplek op ons kantoor en onze Frontis-collega’s komen regelmatig bij jullie over de werkvloer. Zo raken wij vertrouwd met de producten, diensten, teams en doelgroepen.

Je bent kind aan huis

Want je pakt zelf je koffie en loopt direct naar de plek waar jouw vaste aanspreekpunt te vinden is. Onderweg kom je de vaste gezichten tegen van jouw Frontis-team, die graag een praatje met je maken. En blijf je wat langer? Dan schuif je gezellig aan bij onze uitgebreide lunch.

"De specialisten van Frontis waren en zijn tijdens dit traject een verlengde van onze marketing & communicatie afdeling."

De specialisten van Frontis waren en zijn tijdens dit traject een verlengde van onze marketing & communicatie afdeling. Door intensief samen te werken en het belang van onze eindgebruikers als uitgangspunt te nemen komen wij gezamenlijk tot het beste resultaat.

Larissa van den Bosch
Larissa van den Bosch Marketing & Communication Manager bij Royal Eijkelkamp

Zijn wij een match?

Complexe vraagstukken vragen om een evenwichtige samenwerking. Met andere woorden: wij hebben jouw inzet net zo hard nodig als jij onze expertise. 

Wij zijn de ideale partner als je… 
 • ziet dat jouw visie aansluit bij ons verhaal en onze werkwijze 
 • overtuigd bent dat digitalisering een voorwaarde is voor de toekomst van jouw bedrijf
 • in staat bent om een vast aanspreekpunt te leveren met benodigde (technische) kennis
 • begrijpt dat je voor het bouwen en vermarkten van een platform minimaal 50K investeert
 • net als wij graag gaat voor een langdurige samenwerking
Samenwerken?

Neem contact op met Marco

Hij denkt graag mee over een pragmatische roadmap voor de komende jaren.