Scroll

Frontis is Microsoft Gold Partner

Onze maatwerk digitale oplossingen worden al jarenlang ontwikkeld in Microsoft's .NET ('dot net') framework. Een stabiele, flexibele basis die geschikt is voor elk project. Sinds 2019 is Frontis Microsoft Gold Partner. Deze status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Waarom samenwerken met een Microsoft Gold Partner?

Een groot voordeel van samenwerken met een Microsoft Partner is dat we als partner exclusief support krijgen bij het ontwerpen en bouwen van digitale oplossingen. Ook krijgen we als eerste toegang tot de nieuwste features en ontwikkelingen binnen het Microsoft-platform. Dat kan zijn in Microsoft's .NET framework, maar ook in Microsoft Azure, die een uitgebreide set intelligente webservices biedt voor ontwikkelaars en IT-professionals om digitale toepassingen te ontwikkelen en beheren. En daar profiteer je als opdrachtgever natuurlijk ook van!

"Ik werk graag met Microsoft producten. Microsoft loopt voorop met nieuwe ontwikkelingen en timmert voortdurend aan de weg op diverse gebieden in de Cloud, met kunstmatige intelligentie maar ook vooral met de ontwikkeltools die we dagelijks gebruiken."

George Wieggers
George Wieggers Back-end developer bij Frontis

De competenties van een Microsoft Partner

Elke Microsoft Partner heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van producten en branches. Ook moet je aan eisen voldoen, zoals:

  • Minstens 5 jaar actief zijn met Microsoft services
  • Voldoen aan verschillende tests
  • Bewezen vaardigheden in huis hebben

Zo kunnen onze developers zich certificeren door Microsoft trainingen te volgen en de bijbehorende examens te behalen. Op dit moment zijn dat Application Development, Windows and Devices en DevOps.

Meer informatie over onze Microsoft-based oplossingen?

Bekijk dan eens onze cases, deze digitale oplossingen zijn allemaal ontwikkeld binnen het stabiele Microsoft platform! We geven je natuurlijk ook graag een 'live demo' en denken graag mee bij jouw vraagstuk(ken). Neem vrijblijvend contact met ons op.