Over ons

Jouw digitale vraagstuk, wij zorgen ervoor

Frontis is Grieks (Phrontis) voor ‘Zij die zorgen voor’. Dat is ook wat we doen: wij zorgen voor jouw digitale uitdaging. Dat het goed geregeld is: van begin tot eind! Als digital partner nemen we je aan de hand om jouw business te laten groeien.  

Met bewezen technologieën en tools (zoals Microsoft, Kentico, Umbraco) creëren we hoogwaardige oplossingen waar we trots op zijn. 

Onze oplossingen

Dit is waar we goed in zijn

Een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en creativiteit maken dat we als digital partner kwaliteit en resultaat leveren. Of je nu een ‘losse’ dienst nodig hebt of een partner die het hele traject met je oppakt. We zorgen ervoor! Een greep uit wat we goed kunnen:

Onze aanpak

Samen bedenken, maken en groeien

Succes behalen we als team: wij als collega's, jij als opdrachtgever en eventuele partners. Samen optrekken om tot het ultieme resultaat te komen. Hierbij combineren we de kennis van jou als expert in de branche met onze kennis en ervaring in digitale kansen. Wat je tijdens een traject kunt verwachten? Om je een idee te geven, hebben we de stappen voor je op een rij gezet:

Onze klanten

Bedrijven die in digitaal geloven

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Hoi, ik ben
en ik wil graag met jullie sparren over ons vraagstuk!

Denk met mij mee