De volgende stap in onze professionalisering: de Umbraco Gold Partner status!

1 juli 2021leestijd 2 minutendoor Sebastiaan

Digitaal succes is onmogelijk zonder een goede technische basis en goede partners. Na ruim 3 jaar (door)ontwikkelen in Umbraco (al jaren een stabiele CMS-oplossing) kunnen we wel zeggen dat Umbraco CMS deze technische basis heeft én een goede partner is 😃 Tijd om de samenwerking met Umbraco verder uit te bouwen naar de hoogst haalbare samenwerking, het Umbraco Gold Partnership. Een mooie volgende stap in onze professionalisering én passend bij onze ambities. 


Over het Umbraco Gold Partnership

Frontis is door Umbraco gecertificeerd als Gold Partner, dat betekent dat Umbraco ons erkent als meest professionele implementatie-partner. Ook nemen we actief deel aan de doorontwikkeling van het Umbraco CMS, waarbij we direct contact hebben met Umbraco HQ. 

Sebastiaan Hemink – Partner bij Frontis
“We werken nu ruim 3 jaar met Umbraco, een keuze die ons zeer goed is bevallen. Umbraco is voor ons een zeer betrouwbare oplossing voor veel van onze omvangrijke projecten. De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit spreken onze opdrachtgevers en ook onze developers aan.”

Over Umbraco 

Het van oorsprong Deense Umbraco is een gebruiksvriendelijk open-source CMS gebouwd op Microsoft .NET technologie. Inmiddels draaien er wereldwijd ruim 500.000 installaties op Umbraco CMS. Umbraco is een best-of-breed CMS, dat zeer flexibel, schaalbaar en volledig naar wens in te richten is. Dit zorgt ervoor dat je als gebruiker eenvoudig kunt uitbreiden met bijvoorbeeld taalversies, koppelingen en integraties met andere systemen. De belangrijkste voordelen op een rij: 

  • Open-source platform 
  • Constante doorontwikkeling door Umbraco developers en grote community 
  • Gebaseerd op het Mircosoft .NET framework 
  • Betrouwbaar, veilig, flexibel en schaalbaar 
  • Geschikt voor zowel eenvoudige als complexe corporate websites 
  • Meertalige websites eenvoudig op te zetten en uitbreidbaar 
  • Via robuuste Umbraco API uitstekend te koppelen en integreren met primaire systemen, zoals ERP, CRM, PIM, DMS etc.  
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor ontwikkelaars en contentbeheerders 

Meer weten over Umbraco?

Dit betekent onze Gold Partner status voor jou 

Als Umbraco Gold Partner hebben we korte lijntjes met Umbraco HQ. Dat betekent directe ondersteuning van het Umbraco team en jaarlijkse Gold Partner-trainingen met onbeperkte toegang tot het online trainingsportaal. 

Om de Gold Partner status te verkrijgen, moeten o.a. twee of meer developers Umbraco-gecertificeerd zijn. Maar, onze Umbraco expertise houdt hier niet op, want wie A zegt, moet ook B zeggen. Naast dat we ons hebben gespecialiseerd in het Umbraco CMS, blijven we doorlopend investeren in kennis, ontwikkeling en opleiding. Zo hebben al onze digitale makers, van adviseurs tot projectmanagers, (UX) designers, developers en digital markteers de expertise om elk Umbraco project succesvol op te pakken. 

Samen houden we onze Umbraco-vaardigheden op peil met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers: van internationaal opererende fabrikanten tot zorgorganisaties, groothandels en agrarische producenten. 

Ben je benieuwd naar Umbraco?
We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.

SebastiaanCEO
Dit soort updates, nieuws, kennis & innovaties automatisch in je mailbox?

Hoi, ik ben
en ik ontvang jullie nieuwsbrief met updates graag op