Kentico: all-in-one CMS, E-commerce en Online Marketing platform

Wij zijn al jarenlang trots Gold Partner én fan van Kentico, de alles-in-één oplossing als het gaat om content management, e-commerce en online marketing.

Daarom geloven wij in Kentico

Kentico maakt het je als websitebeheerder graag gemakkelijk. De content en lay-out van de pagina’s binnen je website beheer je op intuïtieve wijze, zonder enige technische kennis, altijd en overal via het internet. Praktisch iedereen kan met dit platform overweg!

De voordelen van Kentico

  • Een complete, schaalbare, alles-in-één oplossing
  • Maakt integratie met bestaande (ERP, PIM, CRM) systemen mogelijk
  • Stabiel en flexibel dankzij .NET technologie
  • Kentico is continu in ontwikkeling, net als wij!

Hoe gaat Kentico voor jou werken?

We kunnen je van alles vertellen over de functionaliteiten en mogelijkheden binnen Kentico. Maar het belangrijkste is: hoe kunnen we Kentico zo inrichten dat het voor jou gaat werken? Vanuit die vraag gaan onze gecertificeerde Kentico developers aan de slag met het flexibele raamwerk van Kentico. We ontwikkelen altijd een maatwerk oplossing die is afgestemd op jouw situatie en wensen!

Kentico EMS voegt vele extra marketing mogelijkheden toe ten opzichte van Kentico CMS. Door gebruik te maken van contact management, a/b-testing, content personalisatie, e-mail marketing, leadscoring en zelfs marketing automation kun je het online succes vergroten!

We werken al 5 jaar met Kentico CMS en ontwikkelen hierin uiteenlopende projecten: van websites tot portalen en van configuratoren tot webshops. Inmiddels is Kentico uitgegroeid tot volledige marketingomgeving waarin ook online marketeers hun hart kunnen ophalen. Frontis heeft uitgebreide kennis van het platform en blijven als Gold Partner dankzij onze actieve deelname aan de Kentico Community bij met alle ontwikkelingen die het krachtige platform doormaakt. 

Check hier ons GOLD Partner Certificate (PDF)

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur.

Maak een afspraak