Scroll

Kentico Xperience: content management, e-commerce en online marketing in 1 systeem

Kentico maakt het je als websitebeheerder graag gemakkelijk. De content en lay-out van de pagina’s binnen je website beheer je op intuïtieve wijze, zonder enige technische kennis, altijd en overal via het internet. Praktisch iedereen kan met dit platform overweg!

De voordelen van Kentico
  • Een complete, schaalbare, alles-in-één oplossing
  • Maakt integratie met bestaande (ERP, PIM, CRM) systemen mogelijk
  • Stabiel en flexibel dankzij .NET technologie
  • Kentico is continu in ontwikkeling, net als wij!

Hoe gaat Kentico voor jou werken?

We kunnen je van alles vertellen over de functionaliteiten en mogelijkheden binnen Kentico. Maar het belangrijkste is: hoe kunnen we Kentico zo inrichten dat het voor jou gaat werken? Vanuit die vraag gaan onze gecertificeerde Kentico developers aan de slag met het flexibele raamwerk van Kentico. We ontwikkelen altijd een maatwerk oplossing die is afgestemd op jouw situatie en wensen!

Kentico heeft volop marketing mogelijkheden. Door gebruik te maken van contact management, a/b-testing, content personalisatie, e-mail marketing, leadscoring en zelfs marketing automation vergroot je jouw online succes!

Deze klanten werken met Kentico

We werken al jaren met Kentico en ontwikkelen hierin uiteenlopende projecten: van websites tot portalen en van configuratoren tot webshops. Inmiddels is Kentico uitgegroeid tot volledige marketingomgeving waarin ook online marketeers hun hart kunnen ophalen. Frontis heeft uitgebreide kennis van het platform en blijven dankzij onze actieve deelname aan de Kentico Community bij met alle ontwikkelingen die het krachtige platform doormaakt. 

Een mooie erkenning: ook in 2021 staat Kentico op nummer 1 in de Emerce 100 in de categorie 'CMS software commercial'. 

Meer weten over Kentico?

Neem contact op met Marco

Hij vertelt je graag meer en adviseert je graag over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.