Scroll

Content marketing via Frontis: jij maakt het verschil, wij helpen je op weg

Bij content marketing staat relevante informatie voor jouw doelgroep centraal. Of dit nou in de vorm van tekst of beeld is. Met goede, authentieke content maak je het verschil! Toch zien we veel organisaties hiermee worstelen. Want: waar te beginnen en waar haal je de tijd vandaan?

Content marketing: hiermee kunnen we je helpen

Content strategie

Content strategie

Content op een manier die bij jouw bedrijf én jouw doelgroep past: hoe ziet dat eruit? Wat is er al? Eventueel doen we een content audit: zie het als een APK-tje voor je website. Samen maken we een praktisch plan: welke content moet er komen, in welke vorm en voor welke kanalen? We gieten dit vervolgens in een contentkalender om alles te stroomlijnen.

Content creatie

Actie! We verzamelen de informatie via de juiste personen (bijvoorbeeld door middel van interviews) en verwerken het tot elk gewenst format. Ook fotografie- en videotrajecten coördineren we voor je!

Content creatie
Content distributie

Content distributie

Het is tijd om de gecreëerde content te delen: denk hierbij aan publicatie via offline en online kanalen, goed getimed en op een aansprekende manier.

Content sessies en ad-hoc ondersteuning

Benieuwd naar onze frisse blik? Brainstormen over een specifieke campagne, bijvoorbeeld een arbeidsmarktcampagne? De introductie van een nieuw product of dienst? Even wat extra capaciteit nodig? Ook dan kun je ons inschakelen!

Content sessies en ad-hoc ondersteuning