naar Kennisbank

Frontis & Perplex bundelen hun krachten!

Blog
19 januari 2022

Ja, je leest het goed! Samen met het digitale bureau Perplex uit Arnhem starten wij een nieuw hoofdstuk waar we onwijs veel zin in hebben. Twee sterke Oost-Nederlandse bureaus die samen nóg meer digitale verwachtingen van onze opdrachtgevers gaan overtreffen. Oftewel: dé partner bij digitale transformatie. Trots op deze samenwerking!

Waarom deze stap?

Dat doen we natuurlijk niet zomaar. We zetten al jaren mooie stappen en zijn kerngezond. Waarom dan deze stap? Dagelijks ervaren we dat de maatschappelijke ontwikkelingen razendsnel gaan en dat de impact van de digitale wereld steeds groter wordt. Samen met jullie willen we de kansen blijven benutten en de uitdagingen die we tegenkomen aangaan.

Door het bundelen van de krachten van twee sterke Oost-Nederlandse bureaus bieden we jullie nóg betere oplossingen.

  • We verdubbelen in één klap onze kennis en expertise;
  • We voegen extra diensten toe aan onze dienstverlening;
  • Ook zijn we samen in staat complexere uitdagingen rondom bijvoorbeeld security, privacy en capaciteit op te pakken en verder te professionaliseren;
  • We bieden jullie nog meer daad- en slagkracht.

Nog meer aanpakkers!

Vanaf het allereerste gesprek met Perplex hadden we een enorm goed gevoel. De sfeer en cultuur zijn sterk vergelijkbaar met de onze; echte aanpakkers. De honger naar kennis en het steeds verder willen leren kenmerkt ons. Qua technologie gebruikt Perplex veelal dezelfde tools en technieken als bij Frontis. Met deze stap krijgen we er een hele dosis expertise en jarenlange ervaring (met een verfrissende blik) bij.

We kijken er ontzettend naar uit om te leren van elkaars specifieke kennis, aanpak van projecten en kunnen nu bijvoorbeeld ook gebruik maken van het video & animatieteam van Perplex. 

Een artikel door:
Marco
Adviseur/Partner

Trots op deze samenwerking!

Ben je benieuwd naar het officiële persbericht?