Scroll

Ucommerce: schaalbaar e-commerceplatform dat meegroeit met jouw business

Met meer dan 10 jaar ervaring loopt Ucommerce voorop in e-commerce oplossingen voor zowel B2C als B2B. Het flexibele en schaalbare platform kan helemaal naar wens ingericht en uitgebreid worden. Als beheerder onderhoud je in Ucommerce een breed scala aan (complexe) producten en tegelijkertijd creëer je een geweldige online koopervaring. 

Frontis is Ucommerce partner

Frontis is Ucommerce partner

Frontis heeft gecertificeerde Umbraco en Ucommerce Developers, met volop kennis en ervaring in het platform. Hierdoor hebben wij ook korte lijntjes met Umbraco en Ucommerce zelf en kunnen we rekenen op directe ondersteuning van hun ontwikkelaars.

Ucommerce brengt content en commerce samen

Ucommerce is een .NET-gebaseerd e-commerceplatform dat volledig is geïntegreerd in 3 content managementsystemen, waaronder Umbraco. Zo heb je een website en webshop in één! Binnen het platform vind je een complete set aan functies voor content én commercie die je handig met elkaar kunt combineren via de intuïtieve interface.

Ucommerce
  • Combineert content en commerce op een gebruiksvriendelijke manier
  • Het meest volwassen en gebruikte e-commerceplatform voor Umbraco
  • Beheer meerdere shops, aangepaste producten, complexe data, uitgebreide catalogi, prijzen, valuta en meer
  • Gemakkelijk te integreren met ERP-, PIM-, DAM- en CRM-systemen
  • Schaalbaar en uitbreidbaar via goed gedocumenteerde open API's

Van maatwerkproducten tot integraties met externe systemen

Ucommerce is de perfecte basis voor complexe projecten met meerdere shops, maatwerkproducten, taalversies en integraties met externe systemen. 

Het platform heeft een ingebouwd productinformatiebeheersysteem (PIM), waarmee je uitgebreide mogelijkheden hebt qua productstructuur en content. Daarnaast kan Ucommerce eenvoudig worden geïntegreerd met ERP-, PIM-, DAM- en CRM-systemen.

Elke e-commerce-oplossing is uniek en daarom is het Ucommerce-platform zeer schaalbaar en modulair opgezet via goed gedocumenteerde API's. Daarmee kun je jouw webshop stap-voor-stap verder uitbouwen!

Ucommerce voor Umbraco

Sinds 2009 bundelt Ucommerce haar commercefunctionaliteiten met het wereldwijde Umbraco ecosysteem. Dat betekent voor jou een krachtig en toekomstbestendig .NET-platform waarmee je content en commerce binnen één systeem kunt beheren.

“Ucommerce en Umbraco is zonder twijfel de beste oplossing in de huidige markt. Je kunt de waarde/kostenpropositie van deze twee platforms eenvoudigweg niet verslaan met een ander platform."

Dann Sheridan
Dann Sheridan Directeur E-commerce bij Wolters Kluwer
Meer weten over Ucommerce?

Neem contact op met Marco

Ben je benieuwd naar hoe Ucommerce voor jou kan werken? Maak vrijblijvend een afspraak met Marco!