Stage Front-end development

Geschikt als stage of afstudeeropdracht

Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken

Je bent een echte teamplayer

Je wilt écht wat leren en neemt de nodige initiatieven daarvoor

Stage/afstuderen bij Frontis tijdens corona
Je kunt 'gewoon' solliciteren voor één van onze stages/afstudeerplekken. We maken graag kennis met nieuw talent! Ook tijdens de coronacrisis.

Wat is er mogelijk?

Volg jij de opleiding Software Development, HBO-ICT, Communicatie en Multimedia Design of een andere opleiding in deze richting en gaat jouw interesse uit naar front-end ontwikkeling?

Vanaf februari 2022 hebben we nog één plek voor een stagiair(e) Front-end development. Dat kan in de vorm van stage of afstuderen. De opdracht kunnen we samen met jou bedenken en concreet maken. We werken aan zoveel verschillende opdrachten voor toonaangevende bedrijven, dat er altijd wel iets is wat past. 

Je leert werken met

  • HTML, CSS, JavaScript en Vue.js
  • De programmeertaal .NET
  • Umbraco CMS
  • Developers, designers, digital marketeers en projectmanagers
  • De projectmethodiek SCRUM

Dit bieden we jou

Samenwerken met ervaren developers
Onvergetelijke uitjes
Flexibele werktijden
Innovatieve en uitdagende projecten
Inspirerende werkomgeving
Stagevergoeding €300,- per maand
Gezellig samen lunchen
De nieuwste technieken checken

Dit is stagelopen bij Frontis

Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. Dus je bent niet de enige die nog aan het leren is! En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

Sluiten