Stagiair(e) Digital marketing

Stageperiode 20 weken

Werken voor (inter)nationale opdrachtgevers

Je wilt écht wat leren en neemt de nodige initiatieven daarvoor

Je bent een echte teamplayer

Over de digital marketing stage

Deze stagevacature is vervuld voor de aankomende periode (februari 2020). Vanaf september 2020 hebben we weer plek voor een digital marketing stagiair(e). 

Heb je passie voor digital marketing en data? Wil je meewerken aan het succes van onze aansprekende nationale en internationale opdrachtgevers? Ben je bereid veel te leren van je ervaren digital marketing collega’s? 

Als full-service digitaal bureau bieden we je een unieke kans om op een hoog niveau kennis en ervaring op te doen binnen een zeer dynamische en professionele omgeving. Je leert data te verzamelen, deze op de juiste wijze te analyseren en interpreteren en vervolgens om te zetten in een praktisch advies voor onze opdrachtgevers of collega’s Je leert niet alleen van je digital marketing collega’s, maar ook van developers, designers en business consultants waarmee je samenwerkt binnen multidisciplinaire klantteams. Een ultieme kans om vanuit digital marketing perspectief de digitale wereld van binnenuit te leren kennen. Je maakt onderdeel uit van ons ambitieuze digital marketing team van 5 collega’s, waarmee je (onder begeleiding) meewerkt aan concrete opdrachten en werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden en skills

 • Brainstormen met collega’s en opdrachtgevers over digitale marketing strategieën 
 • Doelgroep-, concurrentie- en zoektermanalyses uitvoeren
 • Ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van digitale marketing campagnes  
 • Werken aan verbetering in linkpopulariteit van onze klanten 
 • Meedenken over het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van websites, e-commerce omgevingen, klant- en bestelportalen en configuratoren
 • HBO/WO werk- en denkniveau 
 • Ervaring zou mooi zijn, maar passie voor digital marketing is belangrijker 
 • Een enthousiaste, positieve en leergierige werkhouding 
 • Je ziet kansen en durft deze te initiëren en pro-actief op te pakken 
 • Je durft fouten te maken en hulp te vragen als dit nodig is 
 • Aantal uren bepalen we in overleg met jou

Dit bieden we jou

Professionele begeleiding
Stagevergoeding €300,- per maand
Innovatieve projecten
Een ingerichte werkplek
Flexibele werktijden
Goede werksfeer met leuke collega’s
Onvergetelijke uitjes
Gezellig samen lunchen

Dit is stagelopen bij Frontis 

Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt. 

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. Dus je bent niet de enige die nog aan het leren is! En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes! 

Enthousiast geworden over deze functie?
Even komen praten kan geen kwaad...
Sluiten