Financial controller

Parttime (24 uur)

Je kunt solliciteren tot 19 maart

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Ervaring in een projectorganisatie is een pré

Jouw rol als Financial controller

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van en toezien op een juiste, volledige en tijdige financiële administratie. Verder stel je periodieke stuurinformatie en managementrapportages op en ondersteun je bij diverse interne vraagstukken. Deze functie is een mooie kans voor een zelfstandige Financial controller, of een financial met ervaring in een projectorganisatie, die een volgende stap wil maken. Je hebt een uitdagende, veelzijdige sleutelfunctie waarin je veel vrijheid krijgt om je te ontwikkelen.


Verantwoordelijkheid

Je controleert de financiële administratie en verzorgt fiscale aangiftes. Ook stel je de jaarrekening en begroting op en fungeer je als financiële sparringpartner voor de directie.

Procesoptimalisatie

Je denkt mee in het verbeteren van de bedrijfsprocessen, optimalisatie van de gebruikte softwarepakketten en je onderhoudt contacten met bank, accountant en verzekeraars.

Interne organisatie

Je ondersteunt bij subsidietrajecten (WBSO), zorgt dat juridisch alles up-to-date blijft en houdt toezicht op een correcte salarisadministratie.

Supervisie

Je draagt zorg voor het opstellen, analyseren en interpreteren van de financiële managementrapportages en de maandelijkse budgetcontrole en bewaking.

Deze skills heb jij

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting bedrijfseconomie, controlling of accountancy
  • Relevante werkervaring (minimaal 3 jaar) als Financial controller (of je bent klaar voor deze stap), bij voorkeur in een projectorganisatie
  • Kennis van of ervaring met boekhoudsoftware
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Inzicht in processen van project gedreven organisaties
  • Affiniteit met de digitale branche
  • Je bent analytisch, nauwkeurig, gestructureerd, stressbestendig, planmatig en organisatorisch sterk

Dit bieden wij jou

Een uitdagende en verantwoordelijke functie
Ruimte om je verder te ontwikkelen
Marktconform salaris
Goede (pensioen) voorziening
Flexibele werktijden
Training & opleiding
Inspirerende werkomgeving
Goede werksfeer met leuke collega’s

Dit is werken bij Frontis

Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om continu verbeterstappen te maken en ontwikkelingen bij te houden. En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

Enthousiast geworden over deze functie?
Even komen praten kan geen kwaad...
Sluiten