Digital marketeer (Junior)

Fulltime (32-40 uur)

Je kunt solliciteren tot 7 december

Analyseren, optimaliseren, adverteren en content creëren

Werken voor (inter)nationale opdrachtgevers

Jouw rol als Digital marketeer (Junior)

Als digital marketeer (junior) leer je alle facetten van digital marketing kennen en ontdek je wat écht bij jou past. Je gaat -samen met collega’s- aan de slag voor onze (inter)nationale klanten die vooral actief zijn binnen de B2B en/of de maakindustrie. Je krijgt alle ruimte om te ontdekken wat je écht leuk vindt binnen digital marketing: zo sluit je aan bij projecten die passen bij jouw interesses en skills.

Van SEO-consultant, advertising expert, content marketeer tot data-analist. Bij Frontis doe je nieuwe ervaringen op, ga je talloze uitdagingen aan en werk je mee aan mooie successen in een gezellig team!

Lonneke, digital marketeer:
“Toen ik voor het eerst bij Frontis binnenkwam, voelde ik het meteen: ‘Hier wil ik werken!’. Ik had weinig digital marketing ervaring, maar wanneer je in zo’n innovatieve, enthousiaste omgeving bent, gaat leren vanzelf! Er wordt keihard gewerkt, en toch voelt elke dag als een feestje”.

Wij verwachten van jou

  • Een relevante, afgeronde HBO- of WO-opleiding. Bijvoorbeeld in de richting van Commerciële economie, Bedrijfskunde of Journalistiek. Of een afgeronde minor ‘online marketing’.
  • Net afgestudeerd of al een beetje werkervaring opgedaan (1 á 2 jaar of marketing gerelateerde stages).
  • Passie voor digital marketing en alles daaromheen: van data, e-commerce en advertising tot strategie, social media, contentcreatie en -optimalisatie.
  • Ambitieus, enthousiast en zin in uitdagingen. Je bent niet bang om het initiatief te nemen en communiceert makkelijk met zowel klanten als collega’s.
  • Een vlotte pen in foutloos Nederlands is vereist!

Wil je liever starten met 3 maanden coaching? Dan past deze vacature misschien beter bij je!

Wij bieden jou

Marktconform salaris
24-30 vakantiedagen (op fulltime basis)
Goede (pensioen) voorziening
Snel kans op een vast contract
Certificering tot Microsoft Professional
Flexibele werktijden
Training & opleiding
Goede werksfeer met leuke collega’s

Dit is werken bij Frontis

Werken aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

Sluiten