Controller

Fulltime (32-40 uur)

Je kunt solliciteren tot 27 mei

Aantoonbare relevante werkervaring (4-6 jaar)

Ervaring in een projectorganisatie is een pré

Jouw rol als Controller

Je rapporteert vanuit deze staffunctie aan de CEO’s van Frontis en Perplex en hebt daarnaast vaak contact met de managementteams en de private equity. Je bent een echte sparringpartner en voorziet hen van advies, gevraagd en ongevraagd. Op dagelijkse basis werk je samen met onze financieel administratief medewerkers. Naast het denkwerk vind je het ook leuk om je bezig te houden met de operationele financiële administratie.

Optimaliseren

Het uitdenken en optimaliseren van financiële processen; daar gaat jouw hart sneller van kloppen! Je bent op de hoogte van de laatste financiële trends en weet dit te vertalen naar onze bedrijfsprocessen.

Rapporteren

Met managementrapportages en dashboards creëer jij inzicht en overzicht voor onder andere het managementteam van Frontis en Perplex.

Integreren

Je bent verantwoordelijk voor de initiële financiële integratie van de bedrijven binnen de groep en het directe financiële aanspreekpunt voor de private equity. Ook adviseer je over mogelijke softwarepakketten.

Groeien

Je denkt mee op financieel gebied bij een mogelijke kandidaat voor toetreding bij de groep en je bent daarbij in staat een objectief beeld te geven qua benodigde inspanning en procesoptimalisatie voor integratie.

Deze skills heb jij

  • Je bent gek op cijfers!
  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Aantoonbare relevante werkervaring (4-6 jaar), bij voorkeur in een MKB-omgeving
  • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen
  • Jij ziet financiële verbanden die anderen niet zien
  • Je werkt zelfstandig, neemt initiatief om iets op te bouwen (bijv. benodigde dashboards) en bent in staat mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen in een innovatieve sector
  • Je beheerst de Nederlandse taal (spreken en schrijven) en kan ook in het Engels uit de voeten.

Dit bieden wij jou

Een uitdagende en verantwoordelijke functie
Ruimte om je verder te ontwikkelen
Marktconform salaris
Goede (pensioen) voorziening
Flexibele werktijden
Training & opleiding
Inspirerende werkomgeving
Goede werksfeer met leuke collega’s

Dit is werken bij Frontis

Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om continu verbeterstappen te maken en ontwikkelingen bij te houden. En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

En sinds begin 2022 hebben we er 50 collega's bij uit hartje Arnhem!

Sluiten