Menu
Social media marketing
Informatie die via sociale netwerken wordt uitgewisseld verspreidt zich razendsnel. Telefoonverkeer is 1-op-1, mailverkeer is breder, maar verkeer via social media is oneindig.

Social media in de mix

Social media maakt bij ons deel uit van het grote plaatje. Ja, wij kunnen social media als losstaand onderdeel uitvoeren, maar de kracht van social media wordt veel efficiënter benut wanneer je het combineert met andere (online) marketingmiddelen. Bijvoorbeeld om content te verspreiden of om acties onder de aandacht te brengen. 

Volop mogelijkheden

De laatste jaren zijn de mogelijkheden met social media toegenomen, denk aan social advertising (targeten op persoonskenmerken) en social sales (netwerken online). Net zoals bij content marketing is timing en plaats heel belangrijk. Een content kalender geeft je structuur, onder andere bij social media.

Social sales en social business: netwerken is net werken

Frontis vs. social media

Onze online marketing specialisten zijn helemaal thuis in social media, mede dankzij onze vooruitstrevende klanten hebben we de afgelopen jaren een aantal leuke social media opdrachten mogen uitvoeren. Van social media advies, acties en advertenties tot aan workshops en periodiek onderhoud. Maar ook voor het opmaken van sociale netwerken of het inrichten van een social media dashboard zit je bij Frontis goed!