Menu
Online adverteren
Je producten of diensten op een gerichte manier bij je doelgroep onder de aandacht brengen via relevante sites. Dat is de kracht van online adverteren.

Geschikte kanalen kiezen

Online adverteren kan op veel verschillende manieren en op heel veel verschillende plaatsen. Afhankelijk van je doelstelling, de doelgroep én je budget bepalen we samen de meest geschikte kanalen. Vervolgens ontwikkelen wij verbluffende tekstadvertenties en/of banners. Daarna plaatsen we ze op de gekozen kanalen. Het belangrijkste is om de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. 

Zo doen we dat

Om maximaal rendement te behalen beginnen we altijd met een uitgebreide analyse. Wat zijn je doelen en wensen? Welke producten of diensten wil je promoten? Waar en hoe kunnen we we de aandacht van je doelgroep krijgen? Vervolgens bepalen we de te hanteren strategie en richten we de campagnes in. Periodiek analyseren, testen, verbeteren en monitoren wij het succes van de campagnes. Tussentijds brengen we met een overzichtelijke rapportage de resultaten van de campagnes in beeld, zodat je precies weet wat het resultaat is.