Menu
Wij zijn je sparringpartner

Strategie en advies

Wij bedenken oplossingen voor uiteenlopende online vraagstukken. Maar nooit voordat we hebben gevraagd: waar wil je naartoe en wat wil je bereiken? Want, zonder een heldere strategie staan je doelen niet op scherp. Frontis is graag sparringpartner: als je net begint met je online strategie, maar ook als de grote lijnen al vaststaan.

Strategie als uitgangspunt
Of het nu gaat om een website, mobiele app, (online) marketingcampagne, magazine of een maatwerkapplicatie. Wij beginnen niet eerder voordat jij ons de achterliggende gedachte hebt verteld. Zo zijn wij in staat om met je mee te denken en komen we samen tot de meest ideale online (gebruiks)ervaring. Strategie is een uitgangspunt, iets wat nodig is om je goed te kunnen adviseren, maar ook om tot het gewenste eindresultaat te komen. 

Advies vanuit ervaring
In 15 jaar Frontis hebben we veel uiteenlopende projecten gerealiseerd voor klanten uit verschillende branches. Waardevolle ervaringen die we meenemen in het advies voor de vraagstukken die op ons pad komen. Het komt dan ook regelmatig voor dat onze specialisten iets voorstellen waar je zelf misschien niet eens aan gedacht had. En dat vinden we mooi: door elkaar te versterken en aan te vullen komen we vanzelf tot het ultieme eindproduct.

Frontis20151120-0240
Frontis20160512-754
Onze producten en diensten