Menu
Websites
Wij geven websites vorm en functie. Dat doen we al 15 jaar met veel plezier. De uitdaging zit 'm in de ontwikkelingen, de toegevoegde waarde in onze aanpak.

Goed doordachte websites

Een goede website kenmerkt zich, naast een stijlvol ontwerp, door een doeltreffende en praktische indeling en een logische samenhang van de afzonderlijke elementen. Bij de bouw van jouw website verplaatsen we ons in jouw doelgroep. Dit doen we op basis van analyses en de ervaring van onze specialisten. Zo weten we dat jouw doelgroep ongetwijfeld een mobiel apparaat heeft. Daarom ontwikkelen we vandaag de dag alleen nog maar responsive of adaptive websites. Sinds enkele jaren dé standaard als het gaat om websites. 

Van doordachte websites gaat ons hart sneller kloppen

Websites met een gedegen basis

'Even snel een websiteje bouwen en klaar is Kees?' Dat kennen we bij Frontis niet. Om je te onderscheiden online moet je van goeden huize komen, vinden we. We willen dat je bewust nadenkt over het doel van de website en daar je keuzes op baseert. We helpen je hierbij door onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Zo komen we samen tot een goed startpunt voor het design, de indeling en de functionaliteiten.

Oneindige mogelijkheden

We bouwen websites volgens de laatste standaarden, veelal in Kentico CMS. Van eenvoudige websites tot complexe websites met maatwerk. Onze programmeurs en webdevelopers zetten jouw wensen om in de mooiste technische snufjes. Hierbij geldt: we kunnen (bijna) alles maken! Met dit gebruiksvriendelijke CMS kun je je website gemakkelijk zelf up-to-date houden.

Wij zijn Kentico Gold Partner

Kentico is van oorsprong een ASP.NET CMS voor content management. 

kentico_screenshot