Menu
Portaal & Dashboards
Altijd en overal toegang tot alle beschikbare applicaties, systemen en databases in de organisatie. Het voordeel van werken met een portaal of dashboard. Efficiƫnter kan niet!

Perfecte portals

Informatiekwaliteit verbeteren, werkprocessen optimaliseren en de dienstverlening verhogen: een portaal ondersteunt deze doelen. De centrale omgeving voor elke gewenste doelgroep bouwen we op maat voor je, zodat je functionaliteiten kunt toevoegen die er toe doen voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld een mobiele werkplek voor medewerkers waarmee zij toegang hebben tot alle informatiebronnen of een portaal speciaal voor klanten.

Flexibele dashboards

Een andere variant op een portal is een dashboard. Ook hier komt belangrijke informatie samen binnen een centrale omgeving. Maar met een dashboard geef je gebruikers zelf de mogelijkheid om voor hen waardevolle informatie te verzamelen. Widgets die gebruikers belangrijk vinden, zoals nieuws, blog of een adresboek, kunnen eenvoudig op het dashboard gesleept worden. Zo creëer je een flexibele omgeving die voor iedereen werkt.

Een centrale omgeving voor elke gewenste doelgroep
Wij bouwen het op maat

Hoe complexer, hoe beter

Voor portalen en dashboards geldt: deze kunnen we koppelen aan uiteenlopende systemen. Denk hierbij aan CRM, centrale agenda, administratieve modules, personeelsplanning, ERP en marketingtools. We kunnen het zo complex maken als je wilt!