Menu
Online platform & CMS
Ons eigen Frontis CMS is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar online platform. Een tool die het beheren van websites, webapplicaties en mobiele apps een fluitje van een cent maakt.

Over Frontis CMS

Het Frontis CMS is een krachtig instrument waarmee je snel en eenvoudig één of meerdere websites, een webapplicatie of mobiele app up-to-date houdt. Het design van het middel richten we zó in, dat de content volledig onderhoudbaar is. Bovendien is het CMS technisch zo opgebouwd dat zoekmachines volop hun gang kunnen gaan. Verder is het CMS systeem zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen er mee kan werken.

frontis-cms_screenshot
Eenvoudig websites, webapplicaties en apps onderhouden
Binnen ons online platform kan het

Wij staan open voor open source

Vraagt jouw organisatie om een breder gedragen, open source CMS, bijvoorbeeld omdat jullie internationaal opereren? Dit staat samenwerken met Frontis niet in de weg. Want, naast ons eigen CMS bouwen we ook websites met Kentico, een uitgebreid content management systeem met een complete set functies voor het ontwikkelen van een website, intranet, extranet, webshop en community website op het Microsoft ASP.NET platform. Frontis is sinds april 2013 Kentico partner.

Lees meer over Kentico CMS >

Ook met TYPO3 weten we wel raad. Hiervoor werken we samen met partners waarvan we weten wat we eraan hebben.