Menu
Maatwerk applicaties
Je doelgroep iets extra's bieden, bijvoorbeeld via jouw website? Een slimme webapplicatie is in veel gevallen een welkome aanvulling én onderscheidt je van jouw concurrent(en).

Applicaties voor extra service

Praktisch elke organisatie heeft tegenwoordig een website waarmee zij zich richt op haar doelgroepen. Informatie is overal verkrijgbaar, waardoor je doelgroepen niet alleen jou, maar ook concurrenten steeds beter weten te vinden. Door extra service te bieden op je website met een webapplicatie, pak je eenvoudig de voorsprong. Denk bijvoorbeeld aan een handige rekentool of productconfigurator.

Zoals jij het wilt

Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor je ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties. Daarom maken we eerst een functioneel ontwerp zodat je inzicht krijgt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Zo weet jij precies wat wij maken en hebben onze developers een goede basis waar ze meteen mee aan de slag kunnen. 

Pak eenvoudig de voorsprong op concurrenten
Wij bouwen een applicatie die precies doet wat jij wilt