Menu
Kentico
Websites, webshops, e-mail marketing en online marketing, in Kentico kan het allemaal.

Over Kentico

Kentico is van oorsprong een ASP.NET CMS voor content management. In korte tijd is het systeem ruim uit dat jasje gegroeid en verder ontwikkeld tot het zeer complete en krachtige platform dat het nu is. En daarmee is het ook nog eens uniek in zijn soort! Kentico is het enige CMS dat content management, online community-building, e-commerce én online marketing geïntegreerd heeft in één systeem. Ook is er nog de mogelijkheid om een intranet te integreren en bouwen in Kentico. Niet standaard, wel erg handig.

Kortom: genoeg redenen dat wij als trotse partner van Kentico maar al te graag projecten draaien met dit krachtige platform en werken voor jouw online succes.

De voordelen van Kentico

Kentico maakt het de websitebeheerder graag gemakkelijk. Het beheer van de website gaat op basis van het drag-and-drop principe, waarmee je zelf bepaalt hoe en waar je diverse website-onderdelen positioneert. Daarnaast heb je in Kentico de mogelijkheid om zelf verregaande wijzigingen op je website uit te voeren, wat je uiteindelijk tijd én geld bespaart. Waar nodig assisteren we je natuurlijk graag, maar je hebt met de vrijheden van Kentico niet iemand anders nodig om wijzigingen voor je door te voeren.

  • Eenvoudig te gebruiken editor
  • Voorzien van uitgebreide functionaliteiten
  • Een complete, alles-in-een oplossing
  • Zeer flexibel en uitbreidbaar
  • Snelle ontwikkeling
kentico_screenshot
Frontis20151120-0449
Frontis20141002-759
Zelf de voordelen van Kentico ontdekken?

Kentico licenties: welke licentie past bij jou?

Kentico werkt met licenties. Er zijn meerdere smaken in Kentico licenties, variërend van basic tot Enterprise. Het mooie is dat je met de basic versie van Kentico al gebruik kunt maken van heel veel verschillende functionaliteiten. Zo is er standaard de ver ontwikkelde e-commerce integratie en kan je standaard gebruik maken van diverse online marketing functionaliteiten.

Wij adviseren je graag in het kiezen van de licentie die het beste bij jou past. Daarnaast is Frontis partner van Kentico: Check hier ons GOLD Partner Certificate (PDF).

Andere CMS’en naast Kentico

Naast dat Frontis websites en webshops bouwt in Kentico zijn wij ook authorized reseller van CS-Cart, draaien we succesvolle projecten met TYPO3 en bouwen we de mooiste dingen in ons eigen Frontis CMS. Afhankelijk van wat jouw wensen en eisen zijn voor het content management systeem én de nieuwe website of webshop geven wij vrijblijvend advies welk CMS het beste van toepassing is op jouw situatie.

Zie alle functionaliteiten van het Kentico (PDF, Engels)

Bekijk de Kentico-case van Landleven
Bekijk de Kentico-case van DRU
Misschien vind je dit ook interessant

We bouwen niet alleen websites en webshops in Kentico, we zorgen er ook voor dat ze goed vindbaar zijn.