Menu
Technische hoogstandjes

Development

Met oog voor detail ontwikkelen we technische hoogstandjes op maat, voor web en mobiel. Onze specialisten gaan altijd nét dat stapje verder om tot de beste oplossing te komen. En: we kunnen (bijna) alles maken!

Voor elke oplossing een stabiele basis
Development zit al in ons DNA vanaf het begin van Frontis in 2000. Het was een basis voor al onze projecten en dat is nog steeds zo. Onze programmeurs en webdevelopers ontwikkelen stabiele oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. Niet alleen de gebruiker die ermee moet werken, maar ook de gebruiker die de oplossing moet beheren. 

We kunnen alles maken
Efficiënt werken, kosten besparen en online service verbeteren, het zijn hot items die met development eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Denk aan handige (mobiele) applicaties of koppelingen die werkprocessen verder optimaliseren. Praktische oplossingen die we voor je inrichten of op maat maken: onze speciaisten denken graag met je mee!

Frontis20151120-0556
Frontis20151120-0651

Wij zijn Kentico Gold Partner

Wij zijn al jarenlang trots Gold Partner én fan van Kentico, de alles-in-één oplossing als het gaat om content management, e-commerce en online marketing. Lees verder

kentico_screenshot
Onze producten en diensten