Mooi wark: nieuwe Kentico-projecten!

2 maart 2018leestijd 2 minutendoor Marco

Het is alweer maart. Een vliegende start van het nieuwe jaar. We hebben in 2017 aan veel projecten gewerkt, voornamelijk in Kentico. En, hard werken wordt beloond, met maar liefst 6 grote lanceringen in de laatste 3 maanden. In dit blogartikel deel ik met gepaste trots alvast wat ins en outs over deze projecten. 

Mooi wark: nieuwe Kentico-projecten!

Sentimo - Webshop met configurator

Sentimo produceert radiatorbekleding op maat. Metalen bekleding in verschillende kleuren die je eenvoudig over je eigen radiator bevestigt met magneten.

De website van Sentimo was verouderd en in de statistieken bleek dat veel bezoekers binnen de configurator afhaakten. Op basis van statistieken, onze kennis en de ervaring van Sentimo hebben we samen met hen een nieuwe, gebruiksvriendelijke configurator opgezet om de conversie te verbeteren. Via deze configurator kun je jouw radiatorbekleding zelf samenstellen en online bestellen. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van Kentico e-commerce functionaliteiten en zijn er koppelingen gemaakt met Microsoft Dynamics, MultiSafepay en het track & trace systeem van de transporteur. Sentimo gaat ook de EMS-functionaliteiten (zoals content personalisatie en marketing automation) van Kentico benutten, hiervoor hebben in een interactieve sessie de uitgangspunten voor dit vervolgtraject bepaald. Ook ontwikkelen we op korte termijn taalversies (Engels, Duits, Frans, Belgisch) van deze webshop. 

Bekijk het resultaat op: www.sentimo.nl of lees een uitgebreide omschrijving van dit project op de casepagina

ATAG Verwarming - Website met PIM-koppeling

ATAG Verwarming maakt al ruim 70 jaar prijswinnende verwarmingsproducten met oog voor comfort, warmtetechniek en duurzaamheid.

De website van ATAG is ingericht op 3 segmenten (Consument, Installateur en Zakelijk), waarbij de (product)informatie wordt afgestemd op de doelgroep. Om de productinformatie op de juiste plek binnen de website te kunnen tonen is er een koppeling gemaakt met het Compano PIM-systeem van ATAG Verwarming. Ook de 'Ketelkiezer' maakt voor de data gebruik van deze koppeling. Op basis van een aantal simpele vragen krijg je advies voor een ketel, inclusief een goedkoper en duurzamer alternatief. Verder is er de nodige techniek ontwikkeld voor de 'Garantiekaartregistratie' en de 'XL bespaartool' waarbij er koppelingen zijn gemaakt met webservices en rekenmodellen. Samen vormt dit een uitgebreide website waar we op verder kunnen bouwen voor de toekomst.

Bekijk het resultaat op: www.atagverwarming.nl of lees een uitgebreide omschrijving van dit project op de casepagina

Colubris Cleantech - Nieuwe corporate website

Colubris Cleantech biedt wereldwijd winstgevende oplossingen voor complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. 

Colubris Cleantech is een overkoepelend merk voor de bedrijven Schneider, K-pack, REDOX Water Technology, UCY en REDOX Waste Recycling. Alle bedrijven hebben één gezamenlijk doel: middels hun oplossingen, projecten en producten een betere en schonere wereld creëren. Content speelt in deze website de hoofdrol. Zo worden de concrete oplossingen van Colubris Cleantech voor de verschillende branches duidelijk uitgelicht. 

Bekijk het resultaat op: www.colubriscleantech.com

Bronkhorst High-Tech - Corporate site met uitgebreide productstructuur en filtering

Bronkhorst High-Tech biedt een uitgebreid assortiment mass flow meters en controllers, drukregelaars en innovatieve verdampingssystemen voor laboratorium, machinebouw en industrie.

Voor Bronkhorst High-Tech is de nieuwe corporate website in Kentico het eerste project in de langdurige samenwerking die zij met Frontis zijn aangegaan. Deze corporate website presenteert de producten van Bronkhorst middels een uitgebreide productstructuur met filtering. In de vorm van blogs en application notes delen zij hun kennis met de markt. Verder kun je op de website een overzicht van alle verkoopkantoren over de wereld bekijken. Op dit moment wordt er gewerkt aan twee webportals: een purchase portal gekoppeld aan het ERP-pakket van Bronkhorst High-Tech en een complexe webportal voor eindgebruikers, distributeurs, dealers en medewerkers. Een mooi voorbeeld van digitale transformatie in een B2B omgeving!

Bekijk het resultaat op: www.bronkhorst.com of lees een uitgebreide omschrijving van dit project op de casepagina

ProWonen - Website voor optimale informatievoorziening

Wooncorporatie ProWonen verhuurt en onderhoudt al meer dan 100 jaar woningen, garages en bedrijfsruimten in de Achterhoek. 

De nieuwe website van ProWonen heeft de focus op informatievoorziening waarbij er een koppeling is gemaakt met de kennisbank van de wooncorporatie. Huurders van ProWonen kunnen op dynamische manieren in contact komen met de wooncorporatie, zoals via de chatfunctie. Verder heeft de zoekfunctie op de website de hoofdrol, middels Kentico 'predictive search' heeft de gebruiker de beschikking over een meedenkende zoekfunctie, zodat zij hun vragen eenvoudig en snel online beantwoord hebben. Ook is er een koppeling gemaakt met Survey Monkey om geautomatiseerd enquêtes te kunnen versturen. 

Bekijk het resultaat op www.prowonen.nl

Van Raam - Meertalige website en partnerportal

Van Raam is wereldwijd marktleider in aangepaste fietsen.

Op de nieuwe website van Van Raam staat het assortiment aangepaste fietsen centraal. Er is veel aandacht besteed aan de productpagina's en conversiepunten binnen de website. Van Raam heeft een wereldwijd dealernetwerk, via de website kun je zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer. Dit dealernetwerk betekent tegelijkertijd dat Van Raam zelf geen inzicht heeft in (het gedrag van) hun eindgebruikers. Daarom hebben zij een app gereleased. De gegevens die gebruikers via de speciale Dashboard App kunnen raadplegen (statistieken, routes), worden ook inzichtelijk gemaakt in de nieuwe webportal van Van Raam, dankzij de koppeling tussen Van Raam en Kentico. Ook van Raam gaat in de volgende fase EMS-functionaliteiten benutten binnen de website en de portal.

Bekijk het resultaat op www.vanraam.com of lees een uitgebreide omschrijving van dit project op de casepagina

Meer weten?

We ondervinden veel voordelen van Kentico als all-in-one platform en zien veel mogelijkheden voor de toekomst. Zeker nu we ook, samen met een aantal klanten, verdere stappen zetten binnen Kentico EMS.

Ben je benieuwd naar mogelijkheden van Kentico in jouw specifieke situatie? Neem gerust contact op of bekijk meer informatie

MarcoAdviseur/Partner
Dit soort updates, nieuws, kennis & innovaties automatisch in je mailbox?

Hoi, ik ben
en ik ontvang jullie nieuwsbrief met updates graag op