Gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar content management systeem

Umbraco CMS

Frontis ontwikkelt websites in Umbraco: een gebruiksvriendelijk open-source CMS op basis van het .NET framework. Umbraco CMS is flexibel en schaalbaar, dankzij verschillende ‘packages’ die binnen de Umbraco Community worden ontwikkeld. Bovendien kun je altijd uitbreiden met bijvoorbeeld taalversies, koppelingen (dankzij Umbraco API) en integraties met andere systemen.

Zo werk jij met Umbraco CMS

Umbraco CMS is gebruiksvriendelijk en intuïtief opgezet. Je houdt overzicht met de boomstructuur en bewerkt teksten via een What You See Is What You Get (WYSIWYG) editor. Zo kun je de website eenvoudig zelf onderhouden en hoef je niet voor elke aanpassing Frontis te bellen 🙂

Afbeeldingen en andere bestanden die je op de website wilt gebruiken, kun je uploaden en beheren via het tabje ‘Media’. Hier kun je ze zelf weer verder structureren in mappen.

Umbraco Forms

Wij richten Umbraco CMS voor je in met Forms, een handige module waarmee je zelf responsive formulieren kunt opbouwen. Forms bevat een reeks bekende invoertypen, validatieregels en ‘alsdan’ voorwaarden. Ook kun je per formulier workflows instellen, waarmee je bezoekers bijvoorbeeld doorverwijst naar een bepaalde bedankt-pagina en/of een e-mailbevestiging kunt versturen. Ingevulde gegevens kun je analyseren via de ingebouwde rapportagetool en exporteren naar Microsoft Excel of Google Spreadsheets.

SEO

Al in de opbouw van de code heeft Umbraco CMS rekening gehouden met zoekmachines als Google. Ook kun je elke pagina voorzien van meta-informatie voor zoekmachineoptimalisatie en is er dankzij de SEO package een mogelijkheid om redirects aan te maken en te beheren.

Frontis heeft gecertificeerde Umbraco Developers, met volop kennis en ervaring in het platform. Hierdoor hebben wij ook korte lijntjes met Umbraco zelf en kunnen we rekenen op directe ondersteuning van hun ontwikkelaars.

Een mooie erkenning: ook in 2022 staat Umbraco op nummer 1 in de Emerce 100 in de categorie 'CMS software open source'. 

Wil je meer informatie over Umbraco CMS, of een keer een demo volgen?

Maak een vrijblijvende afspraak, we vertellen je er graag meer over!

Maak een afspraak