Solliciteren voor een stage of afstudeerplek bij Frontis tijdens corona

Tijdens deze coronacrisis is het flink schakelen, maar ondanks dat: we maken graag kennis met nieuw talent!😃 Dat betekent dat je gewoon voor één van onze stages/afstudeerplekken kunt solliciteren. En als dat even alleen digitaal kan, dan doen we dat toch! We zijn niet voor niets een full-service digitaal bureau. We hebben er al iets op gevonden om de virtuele kennismaking zo 'echt' mogelijk te maken...

Hulde aan onze stagiaires

We hebben bewondering voor de 6 stagiaires (HBO/MBO, waarvan 5 afstudeerders) die op dit moment bij Frontis stage lopen. Zij volbrengen hun stage/afstudeeropdracht, zoals het er nu naar uitziet, met succes grotendeels vanuit huis! Bijna dagelijks hebben zij contact met hun stagebegeleiders en teamgenoten via Microsoft Teams. Dit gaat super! Lees hun ervaringen binnenkort op ons blog.

Solliciteren voor een stage/afstudeerplek

We hopen stiekem dat we in september weer grotendeels vanuit kantoor kunnen werken (volgens de nodige maatregelen) en daarbij weer volop mogelijkheden hebben om nieuwe stagiaires te begeleiden. Daarom kun je voor de aankomende periode solliciteren voor de volgende stages/afstudeerplekken:

Zit er een geschikte plek voor je tussen? Bekijk de vacature en solliciteer via het bijbehorende formulier op onze website. Naar vacatureoverzicht >

Hoe gaat dat dan?

De 'coronaproof' sollicitatieprocedure wijkt iets af van de 'normale' procedure:

  • Binnen een week na het versturen van jouw online sollicitatie hoor je van Joyce (HR-medewerker) of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
  • Uitgenodigd? We zijn benieuwd naar jou! Joyce zal een virtuele kennismaking plannen met jouw (toekomstige) stagebegeleider(s). Maak je niet druk; dat is voor ons net zo spannend als voor jou! We houden het laagdrempelig. Hieronder een aantal tips :-)
  • Op basis van de kennismaking gaan we per sollicitatie kijken hoe we het vervolg gaan aanpakken.

Tips voor jouw online sollicitatie

Ben je uitgenodigd voor een virtuele kennismaking? No stress! We doen er alles aan om dit gesprek zo 'normaal' mogelijk te laten verlopen. Wat kun je zelf doen?

  • Bij de uitnodiging ontvang je een link, als je deze aanklikt net voor het afgesproken tijdstip, dan wordt je vanuit de 'lobby' vanzelf toegelaten aan het gesprek. Je kunt deze link openen via jouw browser, of je kunt het programma downloaden als desktop-applicatie.
  • Een belangrijke voorwaarde voor de virtuele kennismaking is dat we je kunnen zien en horen, het is dus handig dat je met ons 'belt' via een computer met webcam en goed werkende microfoon (een headset met microfoon kan natuurlijk ook!).
  • Normaal gesproken kom je bij ons binnen aan de Euroweg 5 en zie je al een stukje van jouw eventuele toekomstige stageplaats. We voeren sollicitatiegesprekken in één van onze bespreekruimtes. Het is even improviseren, maar om je toch een beetje het 'Frontis-gevoel' te geven, met deze achtergrond waan je je in onze bespreekruimte! Stel hem in als achtergrond tijdens onze virtuele kennismaking:

Ben je op zoek naar een leuke stage/afstudeerplek voor september?
We hebben nog verschillende plekken beschikbaar voor studenten die een opleiding volgen in de richting van design, development of marketing!