terug naar Over ons

Aanpak

Succes behalen we als team: wij als collega's, jij als opdrachtgever en eventuele partners

Zo werken we samen

Wij zorgen voor jouw digitale vraagstuk: van begin tot eind. We nemen je aan de hand en maken het traject behapbaar dankzij een gefaseerde (agile) werkwijze. Ben je op zoek naar een leverancier die jouw orders uitvoert? Dan moet je niet bij Frontis zijn. Want we hebben jou ook nodig! Dus we gaan altijd voor een samenwerking voor de lange termijn. Vanuit een heldere strategie, geen losse flodders.

Samen bedenken

De digitale strategie is onmisbaar in een effectieve aanpak. Het dwingt ons na te denken over de manier waarop je digitaal het meeste waarde toevoegt voor je doelgroep. Samen brengen we de huidige en gewenste situatie in kaart, om vanuit daar een concreet stappenplan te maken.

Samen maken

Als alle uitgangspunten helder zijn, bijten onze zelfsturende teams zich vast in het project. Frontis stelt een multidisciplinair team van digitale specialisten voor je samen: (UX) designers, .NET ontwikkelaars (front-end en back-end), digital marketeers en een projectmanager waarmee je razendsnel schakelt. Het mooie is: je bent als opdrachtgever ook onderdeel van het team! Zo ben je betrokken bij het proces en heb je inzicht in de voortgang. Dat vinden we belangrijk, want vanuit jouw inhoudelijke expertise kunnen we vroegtijdig bijsturen.

Samen optimaliseren

Het digitale landschap verandert continu. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat er dan ook een continu proces nodig is voor online succes. En dat betekent beheren, optimaliseren en bijhouden. Hoe? Ook daarover denken we graag met je mee.

Onze aanpak werkt voor onder andere...

Kingspan Insulation
Royal Eijkelkamp
Sentimo
DRU
Ubbink
Bronkhorst
Sensire
ATAG
Ixon
Scheffer Keukens
AREPA
WILA
De Twee Bruggen

Certificeringen

Wij werken met bewezen technologie├źn en tools, zoals Microsoft, Kentico Xperience, Umbraco en┬áUcommerce. Onze specialisten zijn hier inmiddels aardig in thuis, daarom mogen we de nodige certificeringen achter onze naam vermelden.

Contact

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden aanpakken?

Neem contact op met Marco, hij denkt graag met je mee!