Menu

Stage Continuous Deployment met Docker

Ben jij een flexibele back-end developer (.NET) in opleiding en wil je je uitleven in uitdagende projecten? Denk jij in oplossingen en kun je je goed verplaatsen in de gebruiker? En: ben jij op zoek naar een jong bedrijf waar je praktijkervaring kunt opdoen en je kennis kunt vergroten? Dan hebben wij de ultieme stage voor je!

Over de opdracht

Sinds een aantal jaren ontwikkelt Frontis websites, webshops, portalen en (maatwerk)applicaties in Kentico, van oorsprong een ASP.NET CMS voor content management. Kentico is het enige CMS dat content management, online community-building, e-commerce én online marketing geïntegreerd heeft in één systeem. Tegelijkertijd speelt het pakket in op het marketing automation vraagstuk dat vandaag de dag speelt.

Kortom: genoeg redenen om als trotse ‘Gold Partner’ van Kentico projecten te ‘draaien’ met dit krachtige platform. Een aantal klanten die in Kentico werken zijn bijvoorbeeld: Waterkracht, DRU, Landleven en Syntus.

​Al onze Kentico projecten worden momenteel via een OTAP ontwikkelstraat uitgerold. Hiervoor gebruiken Microsoft TFS Release management in combinatie met Powershell DSC scripts. Dit proces zijn we continu aan het verbeteren en verder aan het automatiseren. Voor elke omgeving gebruiken we nu afzonderlijke Virtual Machines. Een volgende stap die we willen maken de inzet van Docker, een tool die steeds populairder wordt en ervoor zorgt dat ontwikkelaars nog efficiënter kunnen werken.

Voordat we Docker kunnen inzetten moet er verder onderzoek gedaan worden: hoe kan deze tool het beste geïmplementeerd worden bij Frontis? Welke stappen moeten er gezet worden om onze bestaande en nieuwe projecten te integreren/transformeren naar een Docker implementatie? Samen met de ontwikkelaars van Frontis en onze hostingpartner ga jij kijken welke stappen hiervoor nodig zijn en deze uiteindelijk ook uitvoeren.

Jouw kennis en kunde in de praktijk brengen?
Wij bieden je de kans! Je hoeft hem alleen maar te pakken...

Begeleiding

Je wordt onderdeel van een Scrum-team, waarbij je op de werkvloer een vaste technische begeleider krijgt toegewezen. Daarnaast zullen de overige teamleden je ook ondersteunen bij je werkzaamheden. Als Gold partner van Kentico beschikken we over gecertificeerde Developers met diepgaande kennis en directe toegang tot productontwikkelaars binnen Kentico.

Naast het onderzoeken van Docker mag je ook meewerken aan een nog nader te bepalen commercieel project. Op die manier wordt de werkwijzes van Frontis inzichtelijk en zal het aspect van werken in teamverband aan bod komen.

Banner_bedrijfscultuur
Frontis20141002-553

Wat verwachten we van jou?

 • Je volgt minimaal een HBO- of WO-opleiding in de ICT
 • Een lerende instelling met een flinke dosis eigen initiatief
 • Analytisch en abstract denkvermogen
 • Werken in teamverband
 • Interesse in de ontwikkelingen op developmentgebied
 • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een eigen werkplek met alle benodigdheden
 • Persoonlijke begeleiding van onze specialisten
 • Stagevergoeding
 • Leuke collega's en een goede werksfeer
 • Iedere dag gezamenlijk lunchen, en elke laatste vrijdag van de maand vrijdagmiddagborrel
 • Professionaliteit, ervaring en de drive om steeds weer te innoveren

Geïnteresseerd?

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden. Dus: hebben wij jouw interesse gewekt en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Solliciteer direct via ons online formulier >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.