Menu
KOM D'R BI-J!

Je treft het!

Op dit moment hebben we 2 vacatures: 

Voordat je solliciteert wil je natuurlijk wel weten waar je eventueel terechtkomt. Lees en kijk snel verder!

Stage lopen bij Frontis?

Frontis heeft een zwak voor stagiaires. Daarom zijn we (bijna) altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die een opleiding volgen op het gebied van (interaction) design & multimedia, web & app development, programmering of (online) marketing. Ben jij op zoek naar een jong bedrijf waar je praktijkervaring kunt opdoen en je kennis kunt vergroten? En heb jij ons voldoende kunde en creativiteit te bieden? Overtuig ons dan met je CV en motivatie en je hoort spoedig van ons.

We hebben ook twee concrete stage-opdrachten liggen voor .NET developers in opleiding en plaats voor een communicatie student(e)! Check:

Frontis beste stagebedrijf van Nederland
Officieel in 2011 - maar eigenlijk zijn we dat altijd al geweest!
Frontis werkt voor online succes

Bij Frontis houden we van hard werken en veel lachen (ook om flauwe grapjes). Online zit in ons DNA en de lat ligt altijd hoog. Onze klanten en je collega's zorgen ervoor dat je continu wordt uitgedaagd. En we hebben een duidelijke missie: online succes.

Frontis20141002-1338
Frontis20141002-832
Frontis20160512-556

Benieuwd naar onze cases?

Ons werk
Frontis20141002-1143
Frontis20141002-1315
Frontis20141002-273

Op de hoogte blijven van trends?

Ons blog

Frontis in het kort

Nuchter, pragmatisch, creatief en vooruitstrevend, dat is Frontis ten voeten uit. Als full-service internetbureau hebben we alle disciplines in eigen huis. Wij vliegen elk project dan ook aan vanuit de drie-eenheid design, techniek en marketing. Zo bieden we voor elk online vraagstuk de juiste oplossing! Onze dienstverlening bestaat uit vier pijlers:

Inspirerende werkomgeving

We werken in een open cultuur en denken niet in hokjes. We zitten dan ook niet in hokjes, maar lekker in een open pand met uitzicht over de Varsseveldse weilanden. Kom alvast binnenkijken in onze inspirerende werkomgeving!

Onze klanten
Voor een afwisselende functie zit je bij Frontis gebakken. We werken namelijk al bijna 15 jaar voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze. Bekijk hier een overzicht van onze klanten.