Menu

Samenwerken met onze partners

Als full-service internetbureau kunnen we veel zelf. Maar voor sommige specifieke diensten werken we regelmatig samen met partners. Partners die we goed kennen en die ons nog beter maken. Daarnaast voldoen we aan een aantal certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. 

DDA
Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze de Nederlandse digitale industrie.
Kentico
Kentico is een uitgebreid systeem met een complete set functies voor het ontwikkelen van een website, intranet, extranet, webshop en community websites op het Microsoft ASP.NET platform.
CS-Cart
Frontis is authorized reseller van CS-Cart. Deze software voor webshops is innovatief, vooruitstrevend en biedt zowel voor de beheerder als de bezoeker vele mogelijkheden.
Google Partner
Google Partner is het partnerprogramma van Google dat bestaat uit een netwerk bureaus en online professionals zoals Frontis.
MailChimp
MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je e-mailcampagnes kunt opzetten: van laagdrempelig tot uitgebreid. Denk hierbij aan doelgroepen segmenteren.
Feedback Company
The Feedback Company is gespecialiseerd in klantfeedback en heeft een geavanceerde feedbacktool ontwikkeld die zich onderscheidt in de controle en betrouwbaarheid van de feedback.
MultiSafePay
MultiSafepay is partner in online betalen voor webshops. Internetkassa's met een uitgebreid aanbod aan betaalmethoden van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden.
Buckaroo
Buckaroo is leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers.
Toegankelijke webbouwer
Frontis is aangesloten bij het Gecertificeerde Toegankelijke Bouwers Programma van Accessibility. Hiermee kunnen we websites toegankelijk verklaren volgens het waarmerk Drempelvrij.nl.
Readspeaker
ReadSpeaker® is wereldwijd marktleider op het gebied van online tekst-naar-spraak.
Google Adwords
De online marketeers van Frontis zijn Google AdWords gecertificeerd. Een professionele erkenning van Google die vakkundigheid aantoont op het gebied van algemene en geavanceerde aspecten van AdWords.
Google Analytics
Frontis is geaccrediteerd als Google Analytics Certified Partner (GACP). Zo weet je zeker dat je de beste adviezen krijgt op het gebied van Google Analytics.
VWO
Visual Website Optimizer is de meest uitgebreide conversie-optimalisatie tool.
Equinix
Via het moderne datacenter Equinix biedt Frontis hostingdiensten volgens de huidige technieken, perfect afgestemd op de platform- en beveiligingseisen die onze websites, webshops en webapplicaties vragen.
Harbers ICT
Harbers ICT biedt automatiseringsdiensten voor bedrijven. Vanuit deze ervaring ondersteunt Harbers ICT Frontis bij de uitgebreide hostingdiensten voor websites en webshops.
Klipfolio
Klipfolio is een online dashboard platform waarmee de resultaten van alle online activiteiten gemonitord kunnen worden.
Sooqr
De zoekfunctie Sooqr Search biedt instant relevant resultaat in webshops met uitgebreide mogelijkheden om de juiste producten sneller en beter vindbaar te maken. De interface van Sooqr toont ook meteen filters en sorteringen.
Smart Industry
Frontis is ambassadeur van Smart Industry, een initiatief voor het versterken en versnellen van de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie door digitalisering van processen.
SmartHub
Frontis is verbonden met SmartHub Achterhoek. Samen met andere Achterhoekse bedrijven zorgen we voor efficiëncy en innovatie in de maakindustrie door slimme ICT en nieuwe verbindingen.
Ucommerce
Frontis is Certified Partner van Ucommerce, een 'commerce first' platform geïntegreerd binnen Kentico. Ucommerce is een verlengstuk van Kentico als het gaat om e-commerce functionaliteiten.