Menu

In 5 stappen naar online succes

In alle projecten die wij realiseren, groot of klein, werken we volgens een vijftal stappen

1. Aangenaam!

Het begint natuurlijk altijd met kennismaken: wie hebben we voor ons? En wat zijn de wensen? Onder het genot van een kopje koffie (of twee), komen we zo vanzelf tot 'het online vraagstuk'.

 

Werkwijze
Werkwijze
Werkwijze
2. Strategie

Op naar een slimme strategie waarin klantbehoefte, doelstellingen en mogelijkheden samenkomen. Een online vraagstuk met een heldere strategie heeft namelijk de meeste kans van slagen. We zullen daarom ook eerst kritische vragen stellen voordat we echt van start gaan. Want, alles moet kloppen!

Afbeelding: werkwijze_2_strategie
Werkwijze
Werkwijze
4. Ontwikkelen

Op het moment dat jij je kunt vinden in de oplossing voor jouw online vraagstuk is het tijd voor actie! Hoe we het traject gaan aanvliegen is afhankelijk van het project. Elk traject en elke klant is anders. En dat maakt ons vak zo leuk!

ontwikkelen

Zo verlopen technische projecten, zoals websites, webshops, apps of koppelingen volgens onze ‘Agile’ werkwijze. Jouw opdracht wordt uitgeschreven in ‘user stories’ waarin alle functionele wensen staan beschreven. Zo wordt beschreven wat een bepaald type gebruiker met een onderdeel van het product kan doen en wat het specifieke doel is. Ondertussen werken onze designers jouw wensen uit in een doeltreffend design waarmee het development team met technische specialisten aan de slag kan. In een sprint van twee weken leveren zij vervolgens een werkend (deel)product op. En één van onze projectmanagers regelt het traject van begin tot eind voor je. 

ontwikkelen

Bij een online marketing traject geldt: hoe wil je het hebben? Samen met onze online marketeers kies je de in te zetten campagnes en de intensiviteit van de werkzaamheden. De gouden regel hierbij is: meten is weten. Tussentijds houden we je op de hoogte van de behaalde resultaten en sturen we, waar nodig, bij.

Werkwijze
5. Online succes

ontwikkelen

Het internet staat nooit stil: dus ook niet als je website is opgeleverd of als een online marketing traject is afgelopen. Online zijn betekent beheren, optimaliseren en bijhouden. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat je een continu proces nodig hebt voor online succes. Hoe? Daarover denken we graag met je mee!

Werkwijze
Werkwijze