Menu

ONS VERHAAL IN EEN TIJDLIJN

2000

Juist in de tijd dat de “internetbubbel” barstte, zagen Marco en Patrick de toekomst: internet als belangrijk onderdeel binnen de communicatiestrategie.

2000
02

Internet wint langzamerhand terrein en steeds meer mensen begonnen de mogelijkheden van het “world wide web” te zien. Frontis krijgt steeds meer naamsbekendheid en betrekt haar eerste kantoor van 60 m2.

2000
04

De laagdrempelige werkwijze van Frontis, het meedenken met vraagstukken en de flexibiliteit spreekt klanten aan en zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand. Steeds meer klanten weten Frontis te vinden.

2000
06

Het strategisch belang van internet wordt door steeds meer bedrijven ingezien en Frontis maakt weer behoorlijke groei door. Opnieuw is uitbreiding qua werkruimte nodig. Er wordt verhuisd naar een kantoor van 300 m2.

2000
08

Verdere groei, meer vraag van klanten en steeds snellere marktontwikkelingen vragen om een verdere professionaliseringsslag. De interne organisatie wordt onder de loep genomen en waar mogelijk verder gestructureerd.

2000
10

In 2010 volgt een nieuwe mijlpaal qua ontwikkeling van de organisatie: een nieuw pand van 1000 m2. Met dit pand is Frontis helemaal klaar voor de toekomst en alle snelle ontwikkelingen die daarbij komen kijken.

2000
12

Het belang van online marketing in het verlengde van de website of webshop neemt toe en zet de drie-eenheid van Frontis kracht bij: design, techniek en marketing blijken een succesformule. Daarnaast komt er meer aandacht voor mobiel: responsive websites worden de nieuwe norm en mobiele apps nemen een vlucht.

2000
14

De full-service gedachte wordt door meer en meer klanten omarmd. Frontis ontzorgt en is als full-service internetbureau met specialisten een echte sparringpartner.

2000
16

Ons jubileumjaar! De innoverende bedrijven om ons heen, de stroom van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied én 15 jaar ervaring maken dat Frontis klaar is voor de toekomst. Ook zijn Sebastiaan Hemink en Marco Geurink dit jaar nieuwe partners naast Marco Willemsen geworden (lees meer). Op naar nog meer leuke, uitdagende projecten!