Menu
Sebastiaan HeminkSjors van Swaay
Sjoerd Stottelaar

"Tell a story. Make it true. Make it compelling. And make it relevant." - Rand Fishkin

Afbeelding: Sjoerd1
Frontis20151120-0259
Frontis20151120-0345
Frontis20151120-0303
Sjoerd Stottelaar
Online marketeer

sjoerd@frontis.nl
0315 - 23 03 19

Als online marketeer maak ik de online kanalen nóg relevanter. Samen met de klant kijk ik naar de mogelijkheden die online campagnes bieden om bedrijfsdoelstellingen te behalen en rendement te verhogen. Ik streef naar nauwe samenwerking met de klant, zodat de oplossingen die ik bedenk, ook echt past bij het bedrijf en haar strategie. Ik werk samen, met mijn collega online marketeers, in een gedreven en vooruitstrevende werkomgeving.

Naast mijn werk...
Heb ik een passie voor technologie en muziek, ontspan ik graag met een serie of film. Mijn televisie heb ik ingeruild voor YouTube, want wie kijkt er tegenwoordig nog commerciële televisie?

De uitdagingen binnen mijn werk zijn...
Een passende oplossing aanbieden die nuttig is in het dagelijkse leven van de klant. Daarnaast is het belangrijk relevant te blijven, de disciplines van online marketing zijn dagelijks in beweging en aan mij de taak om net een stapje voorop te lopen.

De kracht van Frontis vind ik...
De drang om zichzelf te verbeteren. Het gehele team staat in verbinding en is op één of andere manier aan het werken aan de volgende stap. Of het nou gaat om het implementeren van een nieuwe tool voor haar klanten of het aantrekken van nieuwe professionals, Frontis staat nooit stil.

Over mijzelf in twee zinnen...
Ik ben nieuwsgierig, betrokken en altijd in voor een geintje. Ik werk gestructureerd en oplossingsgericht, daarbij probeer ik de klant zoveel mogelijk te betrekken bij de werkzaamheden die ik uitvoer. Zo maak ik niet alleen mijzelf, maar ook de klant een stukje slimmer.