Menu
Ruben BerendsenSjoerd Stottelaar
Sebastiaan Hemink

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Sebastiaan Hemink
Frontis20141002-573
Frontis20141002-090
Frontis20141002-333
Sebastiaan Hemink
Art director

sebastiaan@frontis.nl
0315 - 80 19 79

Als mede-eigenaar en tevens Art director heb ik binnen Frontis mooie uitdagingen. Laat ik beginnen met mijn rol als Art director:

Als Art director ben ik verantwoordelijk voor bedenken en ontwerpen van creatieve concepten (websites/webshops/applicaties) op basis van online doelstellingen. Vervolgens werk ik deze samen met een multidisciplinair team verder uit. Vanuit onze Design Principes, die dienen als uitgangspunt, leveren we hoogwaardige eindproducten die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Zowel collega’s als onze opdrachtgevers probeer ik te inspireren met ideeën en designs.
Daarnaast geef ik leiding aan de afdeling Creatie binnen Frontis. De afdeling wordt gevormd door een enthousiast team van online slimmeriken. 

In juli 2016 ben ik mede-eigenaars geworden van Frontis. Als directielid ben ik medeverantwoordelijk voor de strategische koers van Frontis.

Wat doe je naast je werk het liefst?
Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Winterswijk. Als meisjespapa ben ik druk in de weer met onze 3 dochters. Daarnaast is er tijd voor: klussen, theaterbezoek, voetbal, pannenkoeken bakken en lekker languit op de bank liggen.

Wat zijn de uitdagingen binnen jouw vakgebied?
Bij Frontis benaderen we onze projecten vanuit de 3-eenheid design, techniek en marketing. Het is daarom belangrijk dat iedere specialist van zijn/haar vakgebied op de hoogte is. Elkaar daarna inspireren en enthousiasmeren zorgt voor een optimale samenwerking en uiteindelijk het beste resultaat.

Wat is volgens jouw de kracht van Frontis?
Onze energie en ons enthousiasme om samen met onze klanten de mooiste dingen te maken. 

Over jezelf in twee zinnen...
Een positief eigenwijze creatieveling met ambities die de lat hoog legt. Houdt van lekker lachen (ook om flauwe grapjes).