Menu
René du PlessisRik Visser
Remco Wolterink

"Keep calm, let the projectmanager handle it"

Remco Wolterink
Frontis20141002-321
Frontis20141002-189
Frontis20141002-195
Remco Wolterink
Projectmanager

remco@frontis.nl
0315 - 80 19 86

Binnen Frontis ben ik één van de vier projectmanagers. Ik ben hierbij het aanspreekpunt voor de klant tijdens het gehele project. Samen met de klant breng ik de wensen in kaart en zet ik deze wensen uit binnen onze organisatie. Samen met ons multi disciplinair team leveren we twee wekelijks een werkbaar eindproduct op voor onze klant. Uiteraard verlies ik hierbij de afspraken en gestelde deadline niet uit het oog.

Naast klant projecten ben ik ook verantwoordelijk voor de productontwikkeling van het Frontis CMS en Platform. Net als bij onze klant projecten streef ik naar een kwalitatief hoogstaand eindproduct, dat moeiteloos kan worden gebruikt door veel van onze klanten.

Wat doe je naast je werk het liefst?
Ik voetbal iedere week bij KSV in Vragender, bij mooi weer pak ik de mountainbike, verder ga ik graag op pad met vrienden en organiseer ik eens in de twee jaar een lokaal muziekfestival.

Wat zijn de uitdagingen binnen jouw vakgebied?
Mijn doel is om de wens van de klant zo helder mogelijk te formuleren en samen met de aanwezige kennis binnen Frontis naar tevredenheid te vervullen.

Wat is volgens jouw de kracht van Frontis?
De kracht van Frontis is dat alle ingrediënten voor online succes bij Frontis in huis aanwezig zijn.

Over jezelf in twee zinnen...
In 2008 ben ik als afstudeerder blijven plakken bij Frontis en heb ik me sindsdien doorontwikkeld tot projectmanager.  Ik ben een nuchter, betrokken en sociaal persoon die houdt van hard werken in combinatie met een geintje op zijn tijd.