Menu
Martijn WieggersNico Woordes
Monique Rooks

"Just do it!"

Monique Rooks
Frontis20141002-522
Frontis20141002-1172
Frontis20141002-553
Monique Rooks
Projectmanager

monique@frontis.nl
0315 - 80 19 89

Als projectmanager begeleid ik klantprojecten van begin tot eind. Denk hierbij aan websites, online koppelingen en applicaties. Ik plan een opdracht in, verzorg de briefing aan het team en lever de opdracht uiteindelijk op aan de klant. Tijdens zo'n traject ben ik zowel het aanspreekpunt voor de klant, als voor mijn collega's die ermee aan de slag gaan.

Naast projectmanagement verzorg ik ook alle activiteiten omtrent marketing en communicatie voor Frontis én onze klanten: van bedenken tot uitvoeren. Bijvoorbeeld het inrichten en onderhouden van websites, opzetten en versturen van nieuwsbrieven, (online) marktonderzoek, drukwerkbegeleiding, social media en marketingcampagnes.

En 'taal is zeg maar echt mijn ding', dus tekstschrijven kan ik af en toe niet laten. Voor Frontis (bijvoorbeeld deze site) maar ook in opdracht van de klant. Maakt mijn functie bij Frontis lekker afwisselend!

Naast mijn werk...
Zing ik in een band en sta ik zo’n 3 keer per week op het voetbalveld met de dames van VIOS. Daarnaast zet ik me voor deze vereniging in op het gebied van PR, communicatie en meidenvoetbal.


De uitdagingen binnen mijn vakgebied zijn…
Uiteenlopende vraagstukken omzetten naar online succes, zowel in mijn functie als projectmanager als vanuit marketing communicatie medewerker. Ook het combineren van deze twee functies maakt het werken bij Frontis voor mij een grote uitdaging.

De kracht van Frontis…
De veelzijdigheid in diensten en producten, enthousiaste medewerkers en de betrokkenheid bij de klant.

Over mijzelf in twee zinnen…
Een aanpakker die altijd het beste uit zichzelf probeert te halen. Iemand die gek is op muziek, sporten, grapjes en houdt van gezelligheid.