Menu
Lieke MeerdinkMarco Willemsen
Marco Geurink

"Blijf trouw aan wie je bent en verander zaken die er toe doen!"

Marco Geurink
Frontis20141002-316
Frontis20141002-1268
Frontis20141002-1410
Marco Geurink
Adviseur

marcog@frontis.nl
0315 - 80 19 76

Ik adviseer onze ​opdrachtgevers​ over het strategisch inzetten van (online) marketing- en communicatie-instrumenten. ​Waar nodig schakel ik onze eigen design-, online marketing- of technische specialisten in voor een oplossing op maat. ​Ik help bij het maken van de juiste keuzes​ en het succesvol bereiken én overtuigen van de juiste doelgroep(en).

Naast mijn werk…
Met Ella en Sven ​woon ik ​in het prachtige Bredevoort​, waar ik me vrijwillig inzet voor een aantal verenigingen​. Ik ​maak graag een tochtje op m'n mountainbike of racefiets​, ​lees graag ​een goed boek​ en ben in brede zin geïnteresseerd in kunst en cultuur.​

De uitdagingen binnen mijn vakgebied zijn…
I​​​nternet zorgt voor de vierde industriële revolutie. De veranderingen in zowel B2C en B2B markten vinden in hoog tempo plaats en bedrijven en instellingen dienen razendsnel te schakelen om bij te blijven. Het is mijn taak onze opdrachtgevers te wijzen op de ontwikkelingen en te overtuigen om tijdig de juiste stappen te blijven zetten.

​​De kracht van Frontis vind ik…
​Frontis biedt haar opdrachtgevers één loket waar ze met al hun marketing- en communicatievraagstukken terecht kunnen. We bieden met onze eigen specialisten slimme marketingoplossingen maar bijvoorbeeld ook complexe technische tools. Frontis medewerkers hebben de lat hoog liggen en werken keihard voor het beste resultaat.

Over mijzelf in twee zinnen…
​Ik ben gedreven en zie het als mijn taak om bij de iedere klantvraag de beste Frontis oplossing te vinden.​ Ik ontwikkel me graag verder en probeer iedere dag te leren, zowel in m'n werk als privé.