Menu
Kevin SpekschoorLieke Meerdink
Leon Franken

"Ease of use may be invisible, but its absence sure isn't. " - IBM

Afbeelding: Leon1
Frontis20151120-0456
Frontis20151120-0556
Frontis20151120-0441
Leon Franken
Back-end developer

leon@frontis.nl
0315 - 23 03 19

Als back-end developer werk ik voornamelijk aan de techniek achter websites, webshops en apps. Daarnaast hou ik mij ook bezig met front-end werkzaamheden. Ik streef er altijd naar om het eindresultaat zo goed mogelijk op de doelgroep af te stemmen, zodat zowel de klant als de uiteindelijke gebruikers tevreden zijn!

Naast mijn werk...
Op zondag voetbal ik bij het 5e elftal van Pax. Daarnaast fiets ik in de zomer regelmatig een rondje op mijn racefiets. Ook vind ik het leuk om foto’s te maken (en deze te bewerken). ’s Avonds kijk ik graag een film of serie. Verder geniet ik van alle tijd samen met mijn vriendin en kinderen.

De uitdagingen binnen mijn werk zijn...
Niks is zo 'in ontwikkeling' als internetland. De uitdaging is om op de hoogte te blijven van deze vernieuwingen en deze toe te passen op onze projecten. Op die manier kan Frontis onderscheidend blijven en de concurrentie nog verder achter zich laten.

De kracht van Frontis vind ik...
De vakkennis en gedrevenheid van alle medewerkers in combinatie met de gezellige sfeer die er heerst, zorgen voor fantastische producten waar klanten echt iets aan hebben. Bij Frontis gaan we met z’n allen voor het beste resultaat!

Over mijzelf in twee zinnen...
Ik ben een nuchtere, sociale creatieveling uit Hengelo (Gld) en trotse vader van een zoon en dochter. In mijn werk ben ik gestructureerd en altijd op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor de eindgebruiker!