Menu
Wouter SchotmanGeorge Wieggers
Joey Dankbaar

"Dankbaar(heid) is de kortste weg naar geluk"

Afbeelding: Joey1
Frontis20160512-1012
Frontis20160512-998
Frontis20160512-974
Joey Dankbaar
Front-end developer

joey@frontis.nl
0315 - 23 03 19

Als front-end developer ben ik verantwoordlijk voor het 'omzetten' van het ontwerp naar een werkbaar product. Aan mij is de uitdaging om op een creatieve wijze het statische ontwerp tot leven te brengen en er een interactieve omgeving van te maken.

Naast mijn werk…
Ga ik graag naar festivals en geniet ik van het weekend met vrienden. Ik heb een passie voor muziek en kijk graag films en series.

De uitdagingen binnen mijn vakgebied zijn…
De ontwikkelingen die continu doorgaan. Zo valt er steeds weer iets nieuws te leren en: het werk verveelt nooit! Het is iedere keer weer een uitdaging om de nieuwste functionaliteiten en trends te onderzoeken, proberen of realiseren.

De kracht van Frontis is…
Op ieder vakgebied binnen de branche haar eigen specialisten in dienst hebben. Zo is er bijna geen online project dat niet gerealiseerd kan worden. Door in multidisciplinaire teams zorgen voor veel efficiëntie in de ontwikkeling van projecten.

Over mijzelf in twee zinnen...
Ik ben een enthousiast, gedreven en sociaal persoon die open staat voor uitdaging en vernieuwing. Ik ben creatief, zowel in mijn manier van denken als mijn manier van werken, hou van humor en gezelligheid!