Menu
George WieggersInge Ratering
Hugo Ophof

"Data beats emotions"

Afbeelding: Hugo1
Frontis20170711-451
Frontis20170711-428
Frontis20170711-484
Hugo Ophof
Online marketeer

hugo@frontis.nl
0315 - 80 19 81

Als online marketeer werk ik aan een groot deel van het online succes van onze klanten. Het opstellen van strakke campagnes die de doelgroep bereiken met de meest relevante uiting op het juiste moment is wat mij bezighoudt. In dit proces is het belangrijk om veel in contact te zijn met onze klanten, om samen tot het beste resultaat te komen. 

Naast mijn werk:
Heb ik een (misschien wel té) grote passie voor voetbal en Feyenoord. Ik bezoek graag verschillende steden met mijn vriendin en ben ook veel bij mijn vrienden te vinden onder het genot van een biertje. 

Uitdagingen binnen mijn vakgebied:
Voorop blijven lopen met de dagelijkse ontwikkelingen binnen online marketing en deze ontwikkelingen in alle specifieke klantcases toe te passen.

De kracht van Frontis:
Dat wij expertise in huis hebben vanuit alle invalshoeken die betrekking hebben op online succes. Snel kunnen schakelen tussen verschillende disciplines stelt ons in staat om samen tot het optimale resultaat te komen.

Over mijzelf in twee zinnen:
Ik ben een resultaatgericht en energiek persoon die in teamverband het best tot zijn recht komt. Daarnaast vind ik het uiterst belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en met collega's.