Menu
De Berkel - Succesvolle online marketingYoursportshop.nl - Online marketing met Product Listing Ads
Rompa Group

Nieuwe responsive website en social media

Voor Rompa Group heeft Frontis een nieuwe, responsive website ontwikkeld. De website, die wordt gelanceerd in meerdere talen, kent een duidelijke indeling waarbij gebruik gemaakt wordt van grote sfeerbeelden. Daarbij hebben we ook de sociale netwerken Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+ voor Rompa Group opgezet en ingericht. 

www.rompagroup.com
Rompa Group

Heldere indeling

Rompa Group ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder andere kunststof producten en verpakkingsmateriaal. De homepage van de website is opgebouwd uit sfeerbeelden die een aantal producten van Rompa Group uitlichten. Het gebruik van grote beelden binnen websites en webshops is een trend die zich ook in 2014 verder doorzet. Verder wordt door middel van een korte, pakkende tekst, icoontjes en een wereldkaart wordt op de homepage direct duidelijk wat Rompa Group doet, welke technologieën zij toepassen, wat het marktgebied is en voor welke bedrijven zij werken. Vanuit de homepage klikt men eenvoudig door naar de gewenste pagina('s).

Grote sfeerbeelden die producten mooi uitlichten
Een perfecte mix van tekst en beeld

Verschillende taalversies

Omdat Rompa Group een internationaal opererende organisatie is, zal de website naast het Nederlands en Engels ook in het Duits worden gelanceerd. De teksten op de website zijn geschreven door een tekstschrijver die ook de vertaling heeft verzorgd. 

Eenvoudig onderhouden

Frontis heeft voor lancering van de websites het vullen van de content op zich genomen. Doordat de website is gekoppeld aan het Frontis CMS, kan Rompa Group de verschillende taalversies in het vervolg zelf onderhouden binnen één content managementsysteem. 

Rompa Group
Rompa Group

Inrichten social media

Frontis heeft de stijl van de website ook doorgetrokken voor de sociale netwerken (Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+) van Rompa Group, zodat deze op elkaar aansluiten. Ook hebben we het social media dashboard Hootsuite ingericht, zodat Rompa Group deze netwerken binnen één systeem kan beheren en monitoren. 

Wij werkten mee aan dit project
Remco
Remco
Kevin
Kevin
Tim
Tim
Ivo
Ivo
Kevin
Kevin