Menu
Legamaster - Responsive website met koppeling naar productdatabaseHeinkel - Nieuwe website met productmodule -
OGU

Webshop met productconfigurator

Voor Ogu Lifestyle heeft Frontis een webshop ontwikkeld op basis van Kentico CMS. Via deze webshop verkoopt Ogu Lifestyle unieke wanddecoraties, genaamd 'Ogu'. Ogu is een wandcollage van 96 x 96 centimeter, bestaande uit losse foto's op bedrukt karton in een frame. Het handige klembord met plakstrips, maakt dat een Ogu eenvoudig aan de wand te bevestigen is.

www.ogu.nu
Ogu

Een eigen Ogu samenstellen via de productconfigurator

De webshop biedt bezoekers de mogelijkheid om een eigen Ogu samen te stellen. Zij kiezen hiervoor één van de vooraf bepaalde frames en kunnen hierin hun eigen afbeeldingen uploaden. Met behulp van verschillende controls kunnen zij deze afbeeldingen positioneren, verslepen en in- of uitzoomen. Door een account aan te maken kunnen gebruikers hun Ogu opslaan om er bijvoorbeeld op een ander tijdstip mee verder te gaan.

Dankzij koppelingen met Facebook en Instagram kunnen gebruikers ook hun foto's vanuit deze netwerken toevoegen aan hun eigen Ogu. Het systeem checkt deze afbeeldingen automatisch op resolutie, zodat een Ogu altijd afgedrukt wordt met een goede beeldkwaliteit. Daarnaast kan men via de webshop ook een Themed Ogu bestellen. Dit zijn vooraf gedefinieerde Ogu's in verschillende thema's en flavours, ontworpen door verschillende kunstenaars.

Een eigen OGU samenstellen in een paar stappen
In een paar stappen je eigen meesterwerk en online besteld
Ogu
Ogu

Onderhoudbaar via Kentico CMS

Het design voor de webshop is door Ogu zelf gemaakt, Frontis heeft hierbij advies gegeven met betrekking tot usability en conversie. Vervolgens hebben we dit design omgezet naar templates en deze gekoppeld aan het content management systeem Kentico, een uitgebreid systeem waarmee onder andere websites en webshops kunnen worden gebouwd. Frontis is sinds april 2013 Kentico partner. Ogu Lifestyle kan de webshop met Kentico eenvoudig zelf onderhouden. De webshop is gekoppeld met iDeal via Payment Service Provider Buckaroo.

Wij werkten mee aan dit project
Rik
Rik
Tim
Tim
Lieke
Lieke
Sebastiaan
Sebastiaan