Menu
Stichting Achterhoek Toerisme - Online imagocampagneEggink verpakkingen - Responsive webshop
NVO

Verfrissende responsive website

Voor de NVO, de Nederlandse beroepsvereniging van universitair opgeleide pedagogen en onderwijskundigen in Utrecht, heeft Frontis een nieuwe verfrissende en kleurrijke responsive website ontwikkeld. 

www.nvo.nl
NVO

Het platform voor pedagogen en onderwijskundigen

De website van de NVO is een handig platform voor pedagogen en onderwijskundigen, waar zij door de logische sitestructuur alle informatie omtrent hun beroep snel kunnen vinden.

Op de homepage heeft de NVO de mogelijkheid om belangrijke pagina's uit te lichten via de header en het onderdeel 'Direct naar'. Ook hebben nieuwsberichten vanuit de NVO, maar ook vanuit de media, een prominente plaats op de homepage.

Onderhoudbare call-to-action buttons door de website heen maken het de NVO mogelijk om extra aandacht te vestigen op onderwerpen en links, bijvoorbeeld 'Lid worden'. 

Apart ledengedeelte

Pedagogen en onderwijskundigen kunnen lid worden van de NVO en worden ondersteund bij hun beroepsuitoefening, bijvoorbeeld door middel van workshops en congressen, registratie en herregistratie, ontwikkeling van richtlijnen, etcetera. Hiervoor is een apart ledengedeelte ingericht, waar leden met een eigen account toegang toe hebben. Leden kunnen binnen het account zelf hun gegevens aanpassen. Het ledengedeelte is gekoppeld aan het CRM-systeem van de NVO, waarin ledeninformatie bijgewerkt wordt. Op deze manier heeft de NVO altijd een actuele ledenlijst. 

Leden kunnen zich ook aanmelden voor events, waarbij een betaling is vereist. Deze betalingen worden middels een iDeal-koppeling mogelijk gemaakt.

NVO
NVO

Aanvullende modules

Binnen de website maakt de NVO gebruik van verschillende modules, bijvoorbeeld de Enquêtemodule waarmee eenvoudig zelf enquetes samengesteld kunnen worden en de FAQ-module waarmee veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden gebundeld kunnen worden. Nieuwsbrieven verstuurt de NVO vanuit hetzelfde CMS via de Nieuwsbriefmodule.

Ook hebben we een SSL-certificaat geïnstalleerd, zodat ingevulde gegevens via de website via een beveiligde verbinding verzonden worden. Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden van SSL-certificaten. 

Wij werkten mee aan dit project
Remco
Remco
Tim
Tim
Sebastiaan
Sebastiaan
Kevin
Kevin
Kevin
Kevin
Ruben
Ruben