Menu
Ter Horst

Responsive website met bestelmodule

Frontis heeft voor Ter Horst Groep een responsive website gerealiseerd. Ter Horst Groep zamelt afval, oud papier, oud ijzer, accu's en metalen in en zorgt onder andere voor puinrecycling, sloop- en saneringswerkzaamheden.

www.terhorstgroep.nl
Ter Horst Groep1

Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn wilde Ter Horst Groep hen de mogelijkheid bieden om eenvoudig via de website een container te bestellen. Daarbij vond Ter Horst Groep het belangrijk dat deze bestelmogelijkheid ook via een tablet of smartphone gebruiksvriendelijk zou zijn.

In een paar eenvoudige stappen een container huren
Online bestellen op je mobiel, tablet en desktop

Een container bestellen in slechts 5 stappen

De geïntegreerde bestelmogelijkheid maakt het bezoekers van de website mogelijk om in 5 stappen een container te huren. Nadat zij hun postcode hebben ingevoerd volgt het bestelproces. Er zijn containers voor verschillende afvalsoorten, waarbij ook aangegeven wordt wat onder de desbetreffende afvalsoort wel en niet hoort.

Bij de volgende stap kan men de gewenste afmetingen van de container kiezen en daarbij aangeven hoeveel containers zij geleverd willen hebben. Nadat naam- en adresgegevens zijn ingevuld kan er veilig en snel afgerekend worden dankzij de iDeal-koppeling. Prijzen van containers worden berekend op basis van de postcode die voorafgaand aan het bestelproces dient te worden ingevoerd. Ter Horst Groep kan deze prijzen zelf onderhouden via het Frontis CMS.

Ter Horst Groep
Ter Horst Groep

Lediging van accuboxen en containers aanvragen

Acccubox of container vol? Ter Horst Groep komt hem ledigen nadat men dit heeft doorgegeven via de speciale formulieren op de website. Ook een offerte aanvragen kan eenvoudig via een formulier op de website.

Wij werkten mee aan dit project
Rik
Rik
Kevin
Kevin
Tim
Tim
Lieke
Lieke