Menu
De Twee Bruggen - Concept en ontwerp brochureLegamaster - Responsive website met koppeling naar productdatabase
BonsenReuling

Stijlvolle responsive website

Voor BonsenReuling heeft Frontis een stijlvolle responsive website ontworpen en ontwikkeld op basis van Frontis CMS. De website is gelanceerd in 3 talen: Nederlands, Duits en Engels.

www.bonsenreuling.nl
Bonsen Reuling

Heldere indeling met handige widget

Op de homepage en vervolgpagina's zijn de kleuren uit de huisstijl verwerkt in de diverse elementen. Door dat de verschillende diensten prominent aanwezig zijn op de homepage kunnen bezoekers eenvoudig en snel doorklikken naar het onderwerp waar zij meer over willen weten. Verder is op de homepage een widget opgenomen die door middel van RSS blogartikelen van de website hetondernemersblog.nl inlaadt binnen het design van de website.

Eenvoudig contactpersonen linken

De medewerkers van BonsenReuling hebben ieder eigen specialiteiten. Om snel de juiste persoon voor een vraag te vinden staan bij de desbetreffende diensten direct de contactpersonen met contactgegevens vermeld. Zo hoeven bezoekers niet te zoeken en is de drempel om daadwerkelijk contact op te nemen lager. Deze functie is volledig onderhoudbaar in het Frontis CMS.

In-site sites voor specifieke toepassingsgebieden
Inrichting en stijl sluiten perfect aan op de corporate website
BonsenReuling
BonsenReuling

In-site sites

Voor specifieke toepassingsgebieden heeft BonsenReuling speciale sites ingericht: Salaris-desk.nl, Duitsland-desk.nl, Pensioen-desk.nl en Innovatie-desk.nl. Deze websites zijn te bereiken via een aparte URL, maar verwijzen vervolgens door naar pagina's binnen de corporate website, zodat ze qua inrichting en stijl aansluiten op de corporate website én binnen hetzelfde CMS onderhoudbaar zijn.

Wij werkten mee aan dit project
Paul
Paul
Tim
Tim
Sebastiaan
Sebastiaan
Kevin
Kevin