Menu
Hertalan - Responsive website en online marketing
Svedex

Nieuwe webshop met deurconfigurator

Voor Svedex, producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen, heeft Frontis een nieuwe webshop ontwikkeld. Deze webshop slaat de brug tussen Svedex en deurenspeciaalzaken en maakt het voor consumenten onder andere mogelijk om een eigen deur te configureren en via dealers te bestellen.

www.svedexwebshop.nl
Svedex webshop

Producten filteren en configureren

Op de homepage kunnen bezoekers kiezen tussen verschillende productlijnen, zoals 'Casual', 'Elegant' en 'Passie'. Op de vervolgpagina vinden zij een uitgebreid assortiment afgelakte deuren binnen de gekozen productlijn. Men kan de keuze verder verfijnen door in het filter de deursoort te kiezen, zoals 'Glasdeuren', 'Paneeldeuren' of 'Lijndeuren'.

Op het moment dat de bezoeker een deur kiest, kan hij de deur configureren op specificaties als 'Uitvoering', 'Hoogte', 'Breedte', 'Draairichting' en 'Soort slot'. Door middel deepzoom bij de productafbeelding kunnen alle details van de deur van dichtbij worden bekeken. Onderaan de productdetailpagina worden ook combinatiemogelijkheden bij de gekozen deur getoond. De webshop onthoudt ook de laatst bekeken deuren, zo kan de bezoeker het complete assortiment van Svedex bekijken. 

Je eigen deur bestellen bij een plaatselijke dealer
Online samenwerking tussen Svedex en haar dealernetwerk

Deuren bestellen via dealers

Als een deur geconfigureerd is, kan de deur besteld worden via de Svedex webshop. Aan de hand van de geplaatste bestelling zal één van de door de bezoeker gekozen deurenspeciaalzaken in het postcodegebied contact opnemen om de verdere afhandeling te bespreken. Desgewenst kan de dealer de maten controleren en de deur monteren, dit kan aangegeven worden als de bestelling wordt geplaatst. Betaling van de deur wordt niet in de webshop afgehandeld, maar persoonlijk bij de deurenspeciaalzaak. Bezoekers kunnen zich voor het bestellen registreren als klant, zodat zij toegang krijgen tot een eigen accountomgeving, maar het is ook mogelijk om deuren te bestellen zonder te registreren. 

Svedex webshop
Svedex webshop

Samenwerking tussen Svedex en haar dealernetwerk

Dealers kunnen, indien zij een eigen website hebben, een link opnemen naar de webshop van Svedex. Aan de link wordt specifieke informatie over de dealer meegegeven, zodat alleen deze dealer getoond wordt als de Svedex webshop wordt bezocht. Als de bezoeker de deuren gaat bestellen is er automatisch maar één deurenspeciaalzaak geselecteerd. Naast de webshop biedt Svedex haar dealers ook ondersteuning in de communicatie richting de consument, denk hierbij aan Svedex ServicePortal, microsites en foldermateriaal, zodat de deurenspeciaalzaak van alle gemakken wordt voorzien.

Wij werkten mee aan dit project
Lieke
Lieke
Sebastiaan
Sebastiaan
George
George
Ruben
Ruben