Menu
ABV Haukes

Mobiele applicatie voor inspectierapporten

ABV Haukes voert inspecties uit op vloeistofdichte vloeren, bijvoorbeeld bij tankstations, milieustraten, wassstraten en chemische fabrieken. Frontis heeft voor Haukes een mobiele applicatie ontwikkeld. Inspecteurs kunnen met deze applicatie gegevens direct vanaf locatie verwerken in het rapportage-systeem van Haukes.

ABV-haukes1

Van papieren formulieren naar een digitale checklist

Voorheen gebruikten inspecteurs papieren formulieren om inspectieonderdelen af te vinken. Op kantoor verwerkten zij deze formulieren dan daadwerkelijk in het systeem. ABV Haukes wilde samen met Frontis werken aan de ontwikkeling van een App om deze papierwinkel te vervangen en de gegevens vanaf locatie direct te verwerken in hun rapportagesysteem.

Een App met koppelingen naar het rapportagesysteem

Frontis heeft samen met ABV Haukes een infrastructuur ontwikkeld waarmee het rapportagesysteem en de mobiele applicatie alle inspectiedata kunnen uitwisselen. Vervolgens realiseerde Frontis de App waarmee inspecteurs op locatie de inspecties kunnen uitvoeren, ook als hier geen internetverbinding beschikbaar is.

Op locatie inspecties uitvoeren met handige app
Tijd besparen en efficiƫnter werken

Inspecteren via iPad

Vanuit de planning op kantoor worden elke dag inspecties ingeladen op de iPad. De inspecteur controleert de gegevens van de te inspecteren voorziening en start daarna de inspectie. Zo kunnen zij bijvoorbeeld gebreken invoeren, foto’s bijvoegen of zelfs een situatieschets maken en toevoegen. Na het voltooien van een inspectie, wordt de informatie doorgestuurd naar het rapportagesysteem, waar alle gegevens worden verwerkt in een rapport.

ABV Haukes
ABV Haukes

Efficiƫnter werken

Voor een goed voorbereide inspectie of voor het verwerken van de gegevens hoeft een inspecteur niet meer speciaal naar kantoor te komen. De applicatie zorgt er dus voor dat medewerkers veel tijd besparen en efficiënt kunnen werken.

Wij werkten mee aan dit project
George
George
Sebastiaan
Sebastiaan
Paul
Paul
Marco Willemsen is adviseur
van ABV Haukes en vertelt
je graag meer!
Marco Geurink