Menu
Eggink verpakkingen - Responsive webshopObelink - Redesign webshop
Hulkenberg

Responsive website met productmodule

Hulkenberg wil haar volledige productassortiment op de website presenteren, waarbij eenvoudig online een offerte aangevraagd kan worden. Frontis heeft hiervoor een responsive website met uitgebreide productmodule in meerdere talen gerealiseerd.

www.hulkenberg.nl
Hulkenberg

Hoe denken klanten?

In sessies met medewerkers van Hulkenberg, hebben we de structuur en filters bepaald voor het producten-gedeelte. Centrale vraag hierbij was: 'Hoe denkt de klant wanneer hij de website bezoekt?'. Vanuit de ervaring van medewerkers en grondige analyse zijn er verschillende afwegingen gedaan en zijn we tot een structuur gekomen die qua eigenschappen en prioriteit past bij de doelgroep van Hulkenberg.

Producten importeren

De productmodule werkt in het CMS vanuit een aparte productensite, waar Hulkenberg de producten voor alle talen centraal kan beheren. Middels een .CSV import kunnen producten worden geïmporteerd. In deze import zijn alle eigenschappen van een product aanwezig. Denk hierbij aan de productnaam, het artikelnummer, maar ook aan de afbeeldingen, downloads en gerelateerde producten. SEO-technisch is de 'productensite' zo ingesteld, dat de pagina's correct geindexeerd kunnen worden.

Hulkenberg
Hulkenberg

Taalversies

Na het opzetten van de Nederlandse site, zijn ook de andere taalversies ingericht: Duits, Engels, Vlaams en Frans. Hulkenberg kan de producten in alle talen binnen de productensite centraal beheren. SEO-technisch is de 'productensite' zo ingesteld, dat de pagina's correct geïndexeerd kunnen worden.

Wij werkten mee aan dit project
Lieke
Lieke
Rik
Rik
Tim
Tim
Kevin
Kevin