Menu
NVO - Verfrissende responsive websiteHulkenberg - Responsive website met productmodule
Eggink verpakkingen

Responsive webshop

Voor Eggink verpakkingen, de groothandel op het gebied van verpakkingen zoals linten, geschenkpapier, cadeautasjes en etiketten, heeft Frontis een responsive webshop ontwikkeld in CS-Cart.

www.eggink-verpakkingen.nl
Eggink

Snel vinden wat je zoekt

De nieuwe webshop dient als extra verkoopkanaal naast de fysieke winkel van Eggink in Winterswijk en Enschede. Op basis van een uitgebreid zoektermenonderzoek is een slimme structuur voor de webshop opgezet. Klanten uit verschillende branches kunnen zo eenvoudig online de gewenste verpakkingsmaterialen bestellen. Binnen de webshop is het assortiment per branche overzichtelijk uiteengezet, zodat je snel vindt wat je zoekt. Ook kan men snel filteren op product, categorie, kleur en prijs om bij het gewenste product uit te komen. 

Importscript en betaalmethode

Om producten vanuit het ERP-systeem van Eggink op een efficiënte manier te kunnen importeren in de webshop, heeft Frontis een importscript geschreven. Dit script zorgt ervoor dat producteigenschappen en -afbeeldingen op de goede positie binnen de webshop getoond worden. De Omnikassa-koppeling en het SSL-certificaat zorgen ervoor dat klanten snel en veilig online kunnen betalen. 

Eggink
Eggink

Poll via Hotjar

Via Hotjar hebben we een poll geïntegreerd die verschijnt zodra je de website bezoekt. Op een schaal van 0-10 (Totaal niet leuk - Heel leuk) moet men aangeven wat de eerste indruk is van de nieuwe website. Na het doorgeven van de waardering is er ook nog een mogelijkheid om aan te geven wat Eggink moet verbeteren aan de webshop. Hierop zijn leuke reacties en suggesties ontvangen, ook is er in de eerste weken een mooie score behaald waardoor we kunnen concluderen dat de webshop zeer goed ontvangen is. Dit zien we ook terug in de conversies, deze zijn aanzienlijk gestegen.

Online marketing en e-mailmarketing

In het vervolgtraject zullen we in samenwerking met Eggink de webshop verder optimaliseren qua SEO. Ook gaat Eggink inzetten op e-mailmarketing om zo de online verkopen verder te stimuleren en hun klantenbestand uit te breiden. Hiervoor zullen we binnenkort MailChimp koppelen aan CS-Cart en inrichten. 

Wij werkten mee aan dit project
Paul
Paul
Tim
Tim
Sebastiaan
Sebastiaan
Kevin
Kevin
Kevin
Kevin